1ο Θεσσαλικό HIP – HOP fest στην Καρδίτσα

Share

1ο Θεσσαλικό HIP – HOP fest στην Καρδίτσα

▪ 30.06 + 01.07 στο άλσος ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥ (Καρδίτσα)
▪ 11 καλλιτέχνες με τη φιλοσοφία της #HipHop

EΙΣΟΔΟΣ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η

VIDEO:


Το πρώτο Hip – Hop Fest έρχεται σε ένα διήμερο γεμάτο: Ρίμες, μουσική και εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα καταπληκτικό Άλσος.

Το πρώτο Θεσσαλικό Hip – Hop fest θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 Ιουνίου και το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 Ιουλίου στο όμορφο Παυσίλυπο. Ένα άλσος στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας που προσφέρεται για εκδηλώσεις και δράσεις για τους νέους της Θεσσαλίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας παρουσιάζουν ένα διαφορετικό φεστιβάλ, με τη μουσική που από τη δεκαετία του 70 έως σήμερα έχει κατακλείσει τον κόσμο, έχει δημιουργήσει τάσεις και αγαπήθηκε πάρα πολύ. Πίσω από τη Hip – Hop κρύβεται μια φιλοσοφία, γενεών, δυσκολιών και κοινωνικοπολιτικών καταστάσεων.

11 Καλλιτέχνες από τη Θεσσαλία αλλά και μεγάλοι καλλιτέχνες, έρχονται για να μας… χορέψουν.

• Το δίδυμο των Dj BOOKER + MC YINKA με τεράστια Μουσική Ιστορία – στη χώρα μας – έχουνε ετοιμάσει ένα set list που θα μας βάλει στην Αμερικάνικη επιρροή και τους στίχους από το Bronx έως τις παραλίες της Καλιφόρνια.
• Οι TWINSINITY είναι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα το δίδυμο που έχει «ακουστεί» πιο πολύ, με sold out εμφανίσεις και στίχους που μιλάνε στην καρδιά μας.
• Οι ZF MOODY + MESHAYA παρέα με τον LOIMOS γράφουν, τραγουδάνε και γυρίζουν τα video clip τους, στην Καρδίτσα. Μετά την εξαιρετική εμφάνιση τους (ZF MOODY + MESHAYA) στη συναυλία του DUB FX, έρχονται να μας μιλήσουν για τις καθημερινές ανησυχίες τους.
• RONDOBOI  + ADD1CTS προέρχονται από την Καρδίτσα και θα μας παρουσιάσουν τη μουσική τους ιστορία μέσα από τις γειτονιές που μεγάλωσαν.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 30.6

21:00 | ADD1CTS
21:45 | RONDOBOI
22:30 | Dj BOOKER + MC YINKA

Σάββατο 01.07

21:00 | ZF MOODY + MESHAYA + LOIMOS
22:30 | TWINSINITY


Διοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π. Ε. Καρδίτσας, Επιμελητήριο Καρδίτσας
Υποστήριξη: Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας

#festival #thessaly #Greece #Karditsa #worldmusic #hiphopmusic #musicphilosophy #mcs #booker #zfmoody #GangstaRap #Greekrap #MCyinka #Mixtapes #8years #musicaradio #feelthemusic

Δείτε επίσης