Βιωματική Εκπαίδευση με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο-Κίνδυνοι Εξάρτησης» σε Μαθητές Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης στο 6ο Γυμνάσιο Καρδίτσας

Share

Βιωματική Εκπαίδευση με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο-Κίνδυνοι Εξάρτησης» σε Μαθητές Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης στο 6ο Γυμνάσιο Καρδίτσας.

Το Κέντρο Πρόληψης ν. Καρδίτσας ¨Πρόταση Κοινωνικής Παρέμβασης¨ υλοποίησε Βιωματική Εκπαίδευση με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο-Κίνδυνοι Εξάρτησης» σε Μαθητές Α΄ Τάξης Γυμνασίου (Α1, Α2 & Α3 τμήματα) του 6ου Γυμνασίου Καρδίτσας, μετά από πρόσκληση της Δ/νσης του Σχολείου.

Οι κ. Αλογάριαστου Σταυρούλα, Ψυχοθεραπεύτρια-Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης και η κα. Σδράκα Όλγα, Κοινωνική Λειτουργός μέσω ΕΣΠΑ επισκέφτηκαν το σχολείο στις 16, 17 και 18.5.2023. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εφαρμόστηκε συνολικά σε 68 μαθητές. Μέσα από την συμμετοχή σε μικρές ομάδες, βιωματικές ασκήσεις (role-playing) και συζήτηση στην ολομέλεια αναπτύχθηκε το συγκεκριμένο θέμα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δ/ντη του 6ου Γυμνασίου Καρδίτσας, κ. Μυλωνά Σεραφείμ, τον Σύλλογο Διδασκόντων και κυρίως τους Μαθητές της Α΄ Γυμνασίου για την ενεργό τους συμμετοχή.

Δείτε επίσης