Την Πέμπτη 4 Μαΐου η κεντρική ομιλία του Νίκου Ευθυμιάδη στον Παλαμά

Share

Την Πέμπτη 4 Μαΐου η κεντρική ομιλία του Νίκου Ευθυμιάδη στον Παλαμά

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚΛΑ

O Νίκος Ευθυμιάδης συνεχίζοντας δυναμικά τον προεκλογικό του αγώνα στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών και συναντήσεων, ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία για το Δήμο Παλαμά αύριο Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 στις 8:30 στον Παλαμά στο κατάστημα του Σόκλα.

Επίσης στην περιοδεία του περιλαμβάνει επισκέψεις σε διάφορα χωριά της περιοχής με κατάληξη στον Παλαμά, όπου θα πραγματοποιήσει και την κεντρική του ομιλία.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης σε όλες τις ομιλίες του τονίζει την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να βγει ενισχυμένο από τις Εκλογές της 21ης Μαΐου και ο ίδιος να τιμηθεί με την ψήφο των συμπολιτών του, που για τριάντα (30) περίπου χρόνια παραμένει σταθερά προσηλωμένος δίνοντας τη μάχη για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου από πολλούς ρόλους (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Διεθνή Φεστιβάλ, Εκπαίδευση κλπ.).

Ο Νίκος Ευθυμιάδης τονίζει  ότι οι άνθρωποι καταξιώνουν τους ρόλους  και η συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές θέλει να αναδείξει την αναγκαιότητα συμμετοχής ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας , που έχουν μια διαχρονική και πολλαπλή συμμετοχή ως Ενεργοί Πολίτες στα κοινά του τόπου, έχοντας άποψη για το μέλλον του Νομού Καρδίτσας.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο καθοριστικός ρυθμιστής των πολιτικών μετεκλογικών εξελίξεων στη χώρα και απαιτείται στη Βουλή να εκπροσωπούν το Νομό Καρδίτσας άτομα με αρχές και αξίες, που θα σεβαστούν και θα τιμήσουν την ψήφο των συμπολιτών.

Αναφέρεται μάλιστα στο ότι ήταν πάντα παρών χθες, είναι σήμερα, θα είναι και αύριο δίπλα στον συμπολίτη με Αγώνες για την Ανάπτυξη και την Ευημερία του τόπου.

Προσκαλεί κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτη να συμπαραταχθεί μαζί του στον Αγώνα, τιμώντας μια μακρά διαδρομή Αγώνων και Προσφοράς για τον Τόπο και την Προοπτική του.

Zητά την ψήφο και την στήριξή του Καρδιτσιώτικου λαού πάντα σταθερά αγωνιζόμενος για την Οικονομική, Τουριστική και Πνευματική ανάπτυξη του Νομού Καρδίτσας.

Ομιλίες του Νίκου Ευθυμιάδη στον Κέδρο και το Λουτρό

Δείτε επίσης