Σύλληψη ημεδαπού στον Τύρναβο για κλοπή, απείθεια, απειλή και εξύβριση

Share

Σύλληψη ημεδαπού στον Τύρναβο για κλοπή, απείθεια, απειλή και εξύβριση

Συνελήφθη χθες (11-05-2023) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής, της απείθειας, της απειλής και της εξύβρισης.

Ειδικότερα, ο δράστης αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, απέρριψε στο οδόστρωμα -1- χορτοκοπτικό εργαλείο (μισινέζα) και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από αναζητήσεις, ο δράστης εντοπίστηκε να επιβαίνει σε ποδήλατο και σε σήμα στάσης των αστυνομικών δε συμμορφώθηκε, προσπαθώντας να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια, αρνήθηκε τον έλεγχο και επιπλέον, εξύβρισε και απείλησε τον αστυνομικό που τον ακινητοποίησε.

Στην κατοχή του βρέθηκαν -2- σακούλες με διάφορα αντικείμενα (ηλεκτρικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης κ.ά.), τα οποία αποτελούν προϊόντα κλοπής και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκαν -1- ζευγάρι γάντια, -1- κατσαβίδι, -1- πένσα, το προαναφερόμενο ποδήλατο όπου επέβαινε, καθώς και το χορτοκοπτικό εργαλείο.

Δείτε επίσης