Μήνυμα Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου 

Share

Μήνυμα Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου 

Η μεγαλειώδης νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου είναι μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες συντοπίτες μου που με στήριξαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν εκ νέου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας και ταυτόχρονα ανακήρυξαν τη Νέα Δημοκρατία τον μεγάλο και αδιαμφισβήτητο νικητή.

Με την ψήφο τους οι Καρδιτσιώτισσες και οι Καρδιτσιώτες, έδειξαν πως αναγνωρίζουν τα σημαντικά βήματα προόδου που η χώρα μας έκανε αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης των συντοπιτών μου στο πρόσωπο μου, με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανος και συγκινημένος. Ταυτόχρονα, εναποθέτει στους ώμους μου βαριά ευθύνη καθώς καλούμαι να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες όλων των κατοίκων του Νομού μας και να αναβαθμίσουμε την Καρδίτσα μας . Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ ακόμα πιο σκληρά για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.

Το αποτέλεσμα των εκλογών έδωσε ένα ισχυρό και ξεκάθαρο μήνυμα, ότι οι πολίτες θέλουν μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, προχωράμε μπροστά δημιουργώντας το μέλλον που μας αξίζει.

Δείτε επίσης