Γιώργος Κωτσός: «Αυτές τις εκλογές επιλέγουμε συνέπεια, σταθερότητα και πρόοδο»

Share

Γιώργος Κωτσός: «Αυτές τις εκλογές επιλέγουμε συνέπεια, σταθερότητα και πρόοδο»

  •  Το Πρόγραμμα Επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού 12 – 13 – 14/5

«Ηχηρό μήνυμα νίκης έδωσε η χθεσινή συγκέντρωση του Πρωθυπουργού στο Βόλο, όπου η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική και ενθουσιώδης».

Τα παραπάνω τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός ενθουσιασμένος από το κλίμα και τον παλμό της συγκέντρωσης και συνέχισε:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε πως όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας παραλάβαμε μια οικονομία η οποία αναπτυσσόταν στο ¼ του ευρωπαϊκού μέσου όρου ενώ σήμερα, η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται με διπλάσιο ρυθμό από την ευρωζώνη και γι’ αυτό και οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης μας αναβάθμισαν 12 φορές, ώστε να αγγίξουμε την επενδυτική βαθμίδα.

Επιπλέον, σημείωσε ότι υπό μία προϋπόθεση θα πάρουμε την επενδυτική βαθμίδα και αυτή είναι ότι αύριο θα έχουμε σταθερή, μεταρρυθμιστική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών γιατί μας βρίσκουν σε ένα σταυροδρόμι επιλογής, όχι ανάμεσα σε δύο κόμματα που θα κυβερνήσουν για μια τετραετία, αλλά ανάμεσα σε δύο κόσμους που θα καθορίσουν την εθνική πορεία για μια δεκαετία, είτε συνεχίζοντας στο δρόμο της σιγουριάς και της προόδου, είτε ρισκάροντας νέες περιπέτειες.»

Ο κ. Κωτσός κατέληξε λέγοντας:

«Οι εκλογές του 2023 είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και αυτό διότι πρέπει να επιλέξουμε αν θέλουμε η Ελλάδα να συνεχίσει να προοδεύει και να πηγαίνει μπροστά ή αν θέλουμε να γυρίσουμε πίσω. Οφείλουμε να προωθήσουμε πολιτικές ο οποίες όχι μόνο διασφαλίζουν την ευημερία των πολιτών μας, αλλά εξασφαλίζουν το μέλλον των παιδιών μας. Γιατί, αν δεν το πράξουμε αυτό τότε δε θα έχουμε μέλλον. Οι νέοι μας θα ξεκινήσουν να φεύγουν από τη χώρα αναζητώντας την τύχη τους σε άλλες χώρες. Η Ελλάδα από το 2019, όταν η Νέα Δημοκρατία ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, έκανε στροφή 180 μοιρών και έγινε πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη εφαρμόζοντας πολιτικές τις οποίες μετά από εμάς υιοθέτησαν και άλλες χώρες. Οι πολίτες θέλουν σταθερότητα, συνέπεια, εργατικότητα και πρόοδο και για το λόγο αυτό αποτελεί μονόδρομο η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές».

 Πρόγραμμα Επισκέψεων Γιώργου Κωτσού, Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας

Παρασκευή 12/5: 

ΏραΤοπική ΚοινότηταΤοποθεσία
18.30Τοπική Κοινότητα ΜολόχαςΚαφενείο κ. Ζυγούρης
19.30Τοπική Κοινότητα ΑπιδέαςΚαφενείο κ. Σκρέκος
20.00Τοπική Κοινότητα ΔαφνοσπηλιάςΚαφενείο κ. Θέος
20.30Τοπική Κοινότητα ΠαλιουρίουΚαφενείο κ. Κατσάρας
21.00Τοπική Κοινότητα ΚαλλιφωνίουΚαφενείο κ. Γιαννακόπουλος

 Σάββατο 13/5: 

ΏραΤοπική ΚοινότηταΤοποθεσία
19.00Τοπική Κοινότητα ΡιζοβουνίουΚαφενείο κ. Γκερμπεσιώτης
19.30Τοπική Κοινότητα ΚρανέαςΚαφενείο κ. Κανιούρας
20.00Τοπική Κοινότητα ΜαγούλαςΚαφενείο κ. Μάγγου
20.30Τοπική Κοινότητα ΠαλαιοχωρίουΚαφενείο κ. Σακκάς
21.00Τοπική Κοινότητα ΑγναντερούΚαφενείο κ. Μπαλατσού

 Κυριακή 14/5: 

Το μεσημέρι της Κυριακής ο κ. Κωτσός θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Αθήνα.

Ειδικότερα:

Τοποθεσία: Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος

Διεύθυνση: Κλεισθένους 15, Αθήνα

Ώρα: 12.30

Δείτε επίσης