Δαίμονες και ΑΤΕ

Share

Δαίμονες και ΑΤΕ

Το 2004, όταν η Ελλάδα διοργάνωνε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από έναν αιώνα, εγώ προσωπικά έδινα μάχες επιβίωσης με τους δαίμονες που οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια την μεγάλη ΑΤΕ (τράπεζα, εργοστάσια ζάχαρης, Αγροτική Ασφαλιστική, Ενώσεις Α.Σ, σε αφανισμό. Είχαμε και τους παρατρεχάμενους των δαιμόνων να με βρίζουν και να με «ποδοπατούν» και να με σταυρώνουν στον Γολγοθά, γιατί έλεγα αλήθειες. Πώς η ΑΤΕ πήγαινε ολοταχώς προς την καταστροφή.

Έτυχε να πέσω πάνω στην αλλαγή Διοικητή της ΑΤΕ και στην αλλαγή εξουσίας.

Ο ένας που έφευγε ήταν ταμίας του ΠΑΚ, την εποχή της Χούντας στη Γερμανία και μετά ταμίας του ΠΑΣΟΚ και δεξί χέρι του προέδρου του κόμματος. Ο άλλος, ταμίας της ΝΔ και απολυμένος υπάλληλος της ΑΤΕ που σώθηκε χάρη στον Βασίλειο Κόκκινο.

Ο ένας έδωσε εκατομμύρια ευρώ δάνειο στο δικό του κόμμα αγύριστα και ο άλλος εκατομμύρια ευρώ στο δικό του. Κανείς όμως δεν δικάστηκε, γιατί ψηφίστηκε νόμος να μην διωχθούν μετά τα μνημόνια.

Ώσπου έφτασε η ώρα που το ίδρυμα στήριγμα των αγροτών χαρίστηκε, αφού άναψαν το πράσινο φως και μια χούφτα συνάδελφοι.

Και τα χρέη των 2 κομμάτων λιμνάζουν ακόμα.

Τι θα γίνει τώρα με την τεράστια περιουσία της τράπεζας που χαρίστηκε σε κάποιους άγνωστους αγοραστές;

Πότε θα γυρίσει πάλι στο κράτος, στον λαό, στην πατρίδα και όχι να μένει στα χέρια πολιτικάντηδων;

Έρχονται εκλογές σε λίγες μέρες. Ποιος θα αναλάβει την υποχρέωση να πει την αλήθεια και να δεσμευτεί για την επανίδρυση της ΑΤΕ και την επανάκτηση της περιουσίας της;

Ποιος πολιτικός έχει το σθένος να το δηλώσει προεκλογικά;

Μήπως κανείς;

Ο λαός πρέπει να τους δείξει τον δρόμο προς την εξιλέωση.

Τρίκαλα 12/05/2023

ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΣΥΝ/ΧΟΣ ΑΤΕ

Δείτε επίσης