Ημερίδα Προληπτικής Ιατρικής στο ΓΕΛ Μουζακίου

Share

Ημερίδα Προληπτικής Ιατρικής στο ΓΕΛ Μουζακίου

Το Γενικό Λύκειο Μουζακίου -στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της Σχολικής Μονάδας- φιλοξένησε, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, τον Ομότιμο καθηγητή Ωτορινολαρυγγολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή Α΄ Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής, Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου του Νοσοκομείου Metropolitan General της Αθήνας, κ. Ιωάννη Γιωτάκη και την επιστημονική του ομάδα, η οποία αποτελείται από τους κ.κ.: Δρ. Αριστείδη Γιωτάκη, Ιωάννη Κουλέντη, Λάμπρο Μαργιόλη και Χρήστο Μπούτρη.

Αρχικά, ο διακεκριμένος ιατρός κ. Γιωτάκης Ιωάννης, ο οποίος κατάγεται από την Τοπική Κοινότητα Καππά, ενημέρωσε τους μαθητές/μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας για τις παθήσεις του ωτορινολαρυγγολογικού συστήματος. Στη συνέχεια διενεργήθηκε δωρεάν προληπτικός ωτορινολαρυγγολογικός έλεγχος στα μέλη της σχολικής κοινότητας καθώς και σε δημότες που προσήλθαν στον χώρο του Σχολείου από τον ίδιο τον κ. Γιωτάκη και την επιστημονική του ομάδα.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί τον Δήμαρχο Μουζακίου για την παρουσία του στην Εκδήλωση και τη γενικότερη στήριξή του στις Δράσεις του Σχολείου μας, καθώς και τον συντοπίτη συνταξιούχο μουσικό εκπαιδευτικό κ. Χρυσόστομο Μητροπάνο για την καταλυτική συμβολή του στη διοργάνωση της Ημερίδας. Ευχαριστεί θερμά την προαναφερθείσα ομάδα των εξειδικευμένων ΩΡΛ ιατρών για την αφιλοκερδή προσφορά των πολύτιμων  υπηρεσιών τους. Κυρίως, όμως, ευχαριστεί τον κ. Γιωτάκη, ο οποίος με το πλούσιο ερευνητικό, συγγραφικό και συντακτικό του έργο  αλλά και την ευγένεια του ήθους του αποτελεί πρότυπο για τη νέα γενιά.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Μουζακίου

Δείτε επίσης