More

  Δ. Παπακώστας: Κινητικότητα ενόψει εκλογών από Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας άνευ ουσίας!

  Share

  Δ. Παπακώστας: Κινητικότητα ενόψει εκλογών από Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας άνευ ουσίας!

  ‘Βομβαρδίζονται’ οι Θεσσαλοί, ιδίως οι ορεινοί Καρδιτσιώτες και Αργιθεάτες με ανακοινωθέντα από πλευράς θεσσαλικής ηγεσίας περί δημοπράτησης μελετών, σχεδιασμών για έργα που επί 10 και πλέον χρόνια, στις τρεις (3) συναπτές θητείες στην περιφέρεια Θεσσαλίας βαλτώνουν, αναβάλλονται και εκκρεμούν παρά την σπουδαιότητα τους και προτεραιότητα λόγω επικίνδυνης βατότητας, μετακίνησης παιδιών (Ρόγκια Βραγκιανών – Αργύρι Αχελώου – Μ Σκάλα Ανθηρού κα).

  Εξαγγέλλονται …όψιμα λίγες βδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές (21-5-23):

  ^ έργα αποκατάστασης στις άθλιες οδικές σήραγγες Συκιάς (…ποσό -ψίχουλα 74.000€).

  ^ Για μελέτη σε κατολίσθηση στη θέση Καρφί Μαράθου Αχελώου, που συνέβη προ δυο ετών, ενώ έπρεπε γίνει Fast Truck λόγω λιαν επικινδυνότητας .

  ^ Τρέχουν ‘κλιμάκια’ να καταγράψουν … 2,5 έτη μετά τον κυκλώνα Ιανού για δήθεν έργα σε ορεινά δήμου Καρδίτσας (Ρογκάκια κα).

  Ο Συκεώνας στον άξονα : Καρδίτσα – Λάρισα άφτιακτος επί έτη πολλά …
  Το Διοικητήριο ΠΕ Καρδίτσας ημιτελές και μιισοπαρατημένο …
  Εμπλοκή και για νέο σύγχρονο δρόμο: Λάρισα – Φάρσαλα κλπ κλπ

  ••• Συμπέρασμα: Η περιφερειακή αρχή δεν έχει εγκαταλείψει μονάχα τα ορεινά χωριά Αχελώου, την Αργιθέα, τα χωριά Ιτάμου αλλά ακόμη και τον ίδιο το νομό Λάρισας, την έδρα της Θεσσαλίας!!!

  Συνεπώς οι όποιες θετικές δηλώσεις προεκλογικά δεν πείθουν τους Θεσσαλούς, ιδιαίτερα τους ορεινούς Αργιθεάτες που γνωρίζουν καλά να …διαβάζουν τα «άπιστα των Θετταλών» κατά τον ρήτορα Δημοσθένη πριν 25 αιώνες !!!

  * Ζητούμε : αξιοπιστία και σοβαρότητα .

  * Σεβασμό στους πολίτες όπου Θεσσαλίας …

  * Ρητό χρονοδιάγραμμα για πορεία υλοποίησης εκκρεμών ζωτικών αιτημάτων.

  * Ασφαλτόστρωση σε κεντρικούς σχολικούς δρόμους (Ρόγκια κα) άμεσα, αφού η περιβόητη μελέτη και ο φάκελος είναι πλήρως έτοιμα και το ποσό εφικτό – κάτω από 5.000.000€ σε πρώτη φάση

  ^ Επιτόπια επίσκεψη των αρμοδίων πολιτικών και αιρετών ΤΑ .

  Οι διαμαρτυρίες και η οργή του κόσμου είναι έντονες και δίκαιες .

  Έχει συσταθεί «Επιτροπή Αγώνα» που προωθεί με «αντιπολιτικά» μέσα (ειδικό άκυρο ψηφοδέλτιο στην κάλπη για βουλευτές με αναγραφή: Άσφαλτο στο διαπεριφερειακής σημασίας τμήμα : Βραγκιανά – Ρόγκια – όρια Ευρυτανίας).

  Κατανοούμε την οργή, σεβόμαστε την κίνηση προβολής του ζητήματος, όμως δεν συμφωνούμε με αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας, καθότι τιμωρεί άδικα όλα τα κόμματα και παρατάξεις, που έχουν αγωνιστεί στο πλευρό μας για προβολή και συνειδητοποίηση σε Καρδίτσα -Λάρισα .

  Η κύρια ευθύνη ανήκει στην παρούσα κυβερνώσα πλειοψηφία ΝΔ και στην περιφερειακή αρχή του επί 13 έτη περιφερειάρχη !

  • Συνεπώς : οι πολίτες Βραγκιανών πρέπει να κατανείμουν με δίκαιο τρόπο και να τιμωρήσουν ανάλογα τους υπεύθυνους για επικίνδυνης βατότητας δρόμους μας !

  ^ Να επιλέξουν εκείνες τις εναλλακτικές πολιτικές και κόμματα – πρόσωπα που με ειλικρίνεια θα σταθούν δίπλα στα παιδιά – μαθητές μας, τους κτηνοτρόφους, τους ηλικιωμένους .

  ^ Κινητικότητα δήθεν και πλαστή, οι ορεινοί δημότες δεν ανέχονται … ούτε λαμβάνουν υπόψη.

  ^ Δεν ηρεμεί, αντίθετα εξαγριώνει…

  ^ Είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει !!!

  • Φίλοι όλοι ! Φιλτάτη η Πατρίδα μας !

  Δημήτρης Παπακώστας 4-4-23

  Δείτε επίσης