Συνάντηση του Νίκου Ευθυμιάδη με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. Γιώργο Μπούκη

Share

Συνάντηση του Νίκου Ευθυμιάδη με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. Γιώργο Μπούκη

Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. Γ. ΜΠΟΥΚΗ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

O Νίκος Ευθυμιάδης στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς του Νομού Καρδίτσας, ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. Γιώργο Μπούκη και τα μέλη της Διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας και συζήτησαν θέματα που άπτονται της  οικονομικής και κοινωνικής ζωής της Καρδίτσας , καθώς και ευρύτερα θέματα αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης  ως Ενεργός Πολίτης , που κινείται στον Ιδιωτικό τομέα και ως ελεύθερος επαγγελματίας για πολλές δεκαετίες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην δημιουργία ενός μεγάλου τουριστικού ρεύματος προς την Καρδίτσα , δια μέσω των πολιτιστικών – εκπαιδευτικών παρεμβάσεών του, που στηρίζουν οικονομικά τον επιχειρηματικό- εμπορικό κόσμο , αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας σε πολλούς τομείς της οικονομικής ζωής της πόλης και του Νομού.
Ο Νίκος Ευθυμιάδης συνεχάρη τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας και το Δ.Σ. για την εξαιρετική εικόνα της Τράπεζας και το κύρος που διαθέτει  πανελλαδικά και στο Τραπεζικό σύστημα της χώρας και τόνισε  πόσο χρήσιμες είναι οι παρεμβάσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας σε ουσιαστικά θέματα του τόπου μας.
Επίσης, ο Νίκος Ευθυμιάδης παρακάλεσε τον κ. Μπούκη, η Συνεταιριστική Τράπεζα να συμβάλλει όσο μπορεί στην καταπολέμηση της φτώχιας, αφού ένα μεγάλο μέρος του επιχειρηματικού – εμπορικού κόσμου ,της κοινωνίας και της μεσαίας τάξης έχει πτωχοποιηθεί , λόγω της ακρίβειας και του κόστους ζωής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον καταστροφικό Ιανό και τις συνέπειές του στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της πόλης.

Ακόμη ο Νίκος  Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στις πάγιες θέσεις του, ότι η Καρδίτσα οφείλει να συνδεθεί με το Φανάρι και το Βυζαντινό Κάστρο Φαναρίου ,κορυφαίο αρχαιολογικό – θρησκευτικό χώρο του Νομού Καρδίτσας ,καθώς και στην ανάγκη τροποποίησης του Γενικού Πολεοδομικού – Ρυμοτομικού Σχεδίου της πόλης της Καρδίτσας, ώστε να ενταχθεί το υδάτινο στοιχείο (το ποτάμι) στον κορμό της πόλης και να επεκταθεί προς την Παπαράντζα, Παλιόκαστρο – Μητρόπολη με τον Αρχαίο Ναό του Απόλλωνα.

Με αυτό τον τρόπο η Καρδίτσα θα αποκτήσει ιστορική ταυτότητα και με το Φανάρι και με την Αρχαία Μητρόπολη.

Τέλος ο Νίκος Ευθυμιάδης τόνισε ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας θα πρέπει να συμβάλλει ουσιαστικά με προτάσεις στην υπόθεση της απόκτησης του ιστορικού κτιρίου του Πάλλας και της AlphaBank, ώστε να μεταφερθεί εκεί το Δημαρχείο με παράλληλη δημιουργία ενός Κέντρου Πολλαπλών Χρήσεων.
Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα αντηλλάγησαν απόψεις για το μέλλον της Καρδίτσας και αναδείχθηκαν εκ μέρους του Προέδρου κ. Μπούκη οι ποικίλες παρεμβάσεις της Τράπεζας για την στήριξη της οικονομικής ζωής της Καρδίτσας και ιδιαίτερα της υποστήριξης των αδυνάμων και στον καιρό της κρίσης και σήμερα.

Δείτε επίσης