Συνάντηση του Νίκου Ευθυμιάδη με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεο

Share

Συνάντηση του Νίκου Ευθυμιάδη με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεο

Στη σκιά του πολύνεκρου τραγικού δυστυχήματος ο Νίκος Ευθυμιάδης επισκέφθηκε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. κ. Τιμόθεο προκειμένου να πάρει την Ευχή του και την Ευλογία του για τον δύσκολο προεκλογικό αγώνα που ξεκίνησε ως Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νομού Καρδίτσας και του δόθηκε η ευκαιρία να ακούσει από το Σεβασμιότατο για το σημαντικό έργο που επιτελείται τα τελευταία χρόνια στη Μητρόπολή μας.

Στην Συνάντηση ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος αναφέρθηκε λεπτομερειακά στην παρεμβατική και εκσυγχρονιστική πολιτική που υλοποιείται στο ποιμαντικό, διοικητικό, φιλανθρωπικό και προνοιακό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως για το καλό των πολιτών και της
κοινωνίας μας που τόσο πολύ έχει ανάγκη από μια ζώσα εκκλησία κοντά στον άνθρωπο και στα προβλήματά του.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που επιτελεί ο Ποιμενάρχης και πόσο καθοριστική είναι η πολυσχιδής του παρεμβατικότητα σε λιμνάζοντα έργα και υποθέσεις που ταλαιπωρούν την περιοχή μας (Γηροκομείο, Κατασκηνώσεις, Κτίριο της Ευαγγελίστριας, αποκατάσταση παλαιών Εκκλησιών και Μοναστηριών κ.α.). Επίσης, ο Νίκος Ευθυμιάδης αναφέρθηκε ότι η χειροτονία νέων κατηρτισμένων και μορφωμένων κληρικών στην τοπική Εκκλησία, δίνει νέα πνοή σε μία πολύ μεγάλη Μητρόπολη, που έχει πολλές ανάγκες από φωτεινούς ρασοφόρους τόσο στον ορεινό όγκο , όσο και στον κάμπο.

Επίσης, ο Νίκος Ευθυμιάδης παρακάλεσε το Σεβασμιότατο αφού πλέον είναι ένας Καρδιτσιώτης, βιώνοντας όλα τα προβλήματα και τα καλά του τόπου, να συμβάλλει όσο μπορεί στην καταπολέμηση της φτώχιας, αφού ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας και της μεσαίας τάξης έχει πτωχοποιηθεί λόγω της ακρίβειας και του κόστους ζωής.

Τέλος ο Νίκος Ευθυμιάδης ευχήθηκε στον Σεβασμιότατο μακροημέρευση για το καλό της Εκκλησίας και της Μητρόπολής μας και ζήτησε την Ευχή και την Ευλογία του Ποιμενάρχη για να ανταπεξέλθει στις ανυπέρβλητες προεκλογικές δυσκολίες.

Δείτε επίσης