Ο Ποδηλατικός Καρδίτσας σε αγώνες ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής

Share

Ο Ποδηλατικός Καρδίτσας σε αγώνες ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής

Το τριήμερο 24-25-26 Μαρτίου 2023 διοργανώθηκαν με επιτυχία από τον Π.Ο.Π. (Ποδηλατικός Όμιλος Πάτρας) αγώνες ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής.

Αναλυτικότερα:

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου διεξήχθη το αγώνισμα της χρονομέτρησης με τον αθλητή Κακαβελάκη Εμμανουήλ να καταλαμβάνει την 31η θέση.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου ο 45ος Γύρος “Θυσίας” παίρνει εκκίνηση με πλήθος αθλητών ανά την Ελλάδα και οι τέσσερις αθλητές του Συλλόγου κάνουν μια αξιόλογη εμφάνιση με τον Κακαβελάκη Εμμανουήλ στην 32η θέση στην κατηγορία των ανδρών και τον Παλάντζα Δημήτριο να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει τον αγώνα. Στους εφήβους ο Μαυραντζάς Παναγιώτης 8ος και ο Μαυραντζάς Μάριος 9ος.

Ο Ποδηλατικός Καρδίτσας σε αγώνες ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής

Την Κυριακή 26 Μαρτίου έλαβε χώρα ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες της ποδηλασίας ο «Gran Fondo Thisias» που διοργανώνεται σταθερά από το 1978 με την συμμετοχή 300 αθλητών και αθλητριών.

Η διαδρομή σταθερή και παραδοσιακή από την προ εκκίνηση μέχρι το τέλος της. Ξεκινώντας από το Νέο Λιμάνι του ΟΛΠΑ και τερματίζοντας στην Ιστορική Μονή Αγίας Λαύρας στα Καλάβρυτα.

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε με 5 αθλητές και υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Κουρμπέτη Δημήτριου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό καθώς μερικοί απ’ αυτούς συμμετείχαν για πρώτη φορά.

Ο Ποδηλατικός Καρδίτσας σε αγώνες ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής

Αποτελέσματα Κυριακής:

Κακαβελάκης Εμμανουήλ 13η θέση (Ανδρών 30-34)

Παλάντζας Δημήτριος 26η θέση (Ανδρών 19-29)

Μαυραντζάς Μάριος 7η θέση (Έφηβοι)

Μαυραντζάς Παναγιώτης 11η θέση (Έφηβοι)

Ντούλας Αθανάσιος δεν τερμάτισε λόγω μηχανικής βλάβης

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους και στον προπονητή μας για το έργο του σε μια ομάδα που αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που ταξίδεψαν, συνόδευσαν και στήριξαν επαρκώς την αποστολή της ομάδας

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την αδιάλειπτη στήριξη τους:

Δείτε επίσης