Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητή ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας

Share

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητή ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητή ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας κ. Νικόλαου Μητσογιάννη στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας Κωστή Νούσιο

Τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας Κωστή Νούσιο επισκέφτηκε ο νέος διοικητής ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας, αρχιπύραρχος κ. Νικόλαος Μητσογιάννης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Π.Υ ν. Καρδίτσας κ. Γιώργο Νταουτά.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, αφού συνεχάρη τον κ. Μητσογιάννη τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχουμε οικοδομήσει όλα αυτά τα χρόνια μια άριστη συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τόσο με τους προκατόχους του κ. Μητσογιάννη, όσο και με τον διοικητή των Π.Υ του ν. Καρδίτσας, τον κ. Νταουτά. Και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε με συνέργεια και συντονισμό με την Π.Υ, να συμβάλλει στην προστασία ανθρώπων και περιουσιών, αλλά και στην αντιμετώπιση κρίσεων, αν και όποτε χρειαστεί».

Από την πλευρά του ο κ. Μητσογιάννης , αφού ευχαρίστησε τον κ. Νούσιο επεσήμανε: «Επισκέπτομαι σήμερα τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, στο πλαίσιο μιας σειράς εθιμοτυπικών επισκέψεων μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια άριστη και εποικοδομητική συνεργασία, με στόχο την άμεση και ουσιαστική αρωγή στον πολίτη, αλλά και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Π.Σ».

Δείτε επίσης