Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων από το ΤΕΒΑ για 2.171 νοικοκυριά του Δ. Λαρισαίων

Share

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων από το ΤΕΒΑ για 2.171 νοικοκυριά του Δ. Λαρισαίων

Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Λαρισαίων η διανομή τροφίμων από το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ».

Η διανομή η οποία πραγματοποιήθηκε στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης,  ξεκίνησε την Τετάρτη και ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή.

Στη συγκεκριμένη διανομή, για το Δήμο Λαρισαίων, ωφελούμενα είναι 2171 νοικοκυριά με σύνολο μελών 3760.

Στο χώρο της Σκεπαστής βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, μαζί με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτ. Βούλγαρη και τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Βασ. Πινακά.

Σε δηλώσεις του ο Απ. Καλογιάννης τόνισε ότι μια ακόμα διανομή ολοκληρώνεται από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ σε συνεργασία με άλλους φορείς της πόλης, συμπληρώνεται πως το πρόγραμμα θα συνεχιστεί για τη στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Πινακάς, τόνισε και αυτός με τη σειρά του την άριστη συνεργασία μεταξύ των φορέων τονίζοντας ότι σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ενισχύονται 4.171 οικογένειες με 8.138 μέλη.

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν είναι τα εξής:

Eλαιόλαδο, Αλεύρι, Ρύζι, Ζυμαρικά, Κριθαράκι, Φασόλια, Φακές, Ζάχαρη, Χυμός, τομάτας, Γάλα Εβαπορέ, Βόειο κρέας, Χοιρινό κρέας, Φέτα ,Γραβιέρα, Μήλα, Πατάτες και 5 Παιδικά: Κρέμα δημητριακών, κρέμα ρυζάλευρο, γάλα σε σκόνη, μωρομάντηλα και βρεφικές πάνες.

Δείτε επίσης