ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας: Καμπάνια αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Share

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας: Καμπάνια αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στεκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα στους δοκιμαζόμενους από τον φονικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου συνανθρώπους μας, των δυο γειτονικών χωρών της Μεσογείου, Συρίας και Τουρκίας.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, η σκέψη μας είναι στους  χιλιάδες νεκρούς, στους πολλούς  τραυματίες, στους χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια  άστεγους, στους ανθρώπους που αγωνιούν για τη ζωή των αγαπημένων τους, ανάμεσα στα συντρίμμια της ανείπωτης τραγωδίας, που άφησε πίσω της αυτό το τόσο ισχυρό φυσικό φαινόμενο.

Ο πόλεμος, η παρατεταμένη ξηρασία και τώρα ο φονικός σεισμός  δημιουργούν συνθήκες ακραίας ανθρωπιστικής κρίσης, διαμορφώνουν προϋποθέσεις για ένα νέο ισχυρό μεταναστευτικό ρεύμα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σας καλούμε να στηρίξουμε  ενεργά την Καμπάνια της “Αλληλεγγύης για Όλους”, για συγκέντρωση και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και χρημάτων στον τουρκικό, κουρδικό και συριακό λαό.

Η καμπάνια της «Αλληλεγγύης για Όλους»  συνδιοργανώνεται με τους «Γιατρούς του Κόσμου και εκτός από είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει χρήματα.

Καταθέτουμε χρήματα στον λογαριασμό:

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ

BIC: ETHNGR AA

Αριθμός Λογαριασμού: 040/018328-82

IBAN: GR35 0110 0400 0000 0400 1832 882

Όνομα Δικαιούχου: ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ & ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Με την ένδειξη-αιτιολογία συναλλαγής: “Σεισμόπληκτοι” (είναι υποχρεωτικό)

Οι πληγές αυτής της τραγωδίας μόνο με την αλληλεγγύη μας μπορούν να επουλωθούν!!!

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ.,

ο Συντονιστής

Αποστόλης Μπουγουλιάς

Δείτε επίσης