Λάρισα: Με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών ομάδων που χρησιμοποιούν δημοτικά γήπεδα η διοίκηση της ΔΗΚΕΛ 

Share

Λάρισα: Με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών ομάδων που χρησιμοποιούν δημοτικά γήπεδα η διοίκηση της ΔΗΚΕΛ 

Με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών ομάδων που χρησιμοποιούν τα δημοτικά γήπεδα στην πόλη της Λάρισας, συναντήθηκαν μέλη της διοίκησης της ΔΗΚΕΛ, στο  ¨Χατζηγιάννειο  Πνευματικό κέντρο».

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, από την ΔΗΚΕΛ συμμετείχαν  ο πρόεδρος Βαγγέλης Μόρας, το μέλος του Δ.Σ. κ. Αγις Μπουμαρσόπουλος και ο υπεύθυνος διάθεσης αθλητικών εγκαταστάσεων κ. Καταραχιάς. Εκ μέρους των ομάδων συμμετείχαν οι κ.κ. Εμμανουήλ (Ιπποκράτης), Σείζης (Προμηθέας), Κοτσιβός (Αβέρωφ 22), Μπαλαής και Αθάνατος (Τοξότης), Κουρδής (Βαλανίδα), Σκαφιδάς (Χαραυγή), Καραμούτης (Αστραπή Ν.Πολιτείας), Ρήγας και Μπράτσος (Λάρισα 88), Γρηγοριάδης (Ομόνοια και υπεύθυνος υποδομών Ε.Π.Σ.Ν.Λ), Γρίμπας (Πελασγιώτιδα και υπεύθυνος μικτών ομάδων Ε.Π.Σ.Ν.Λ.).

Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. Βαγγέλης Μόρας  αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ομάδων, έθεσε το θέμα της καλύτερης χρήσης και βελτίωσης των ποδοσφαιρικών γηπέδων που χρησιμοποιούν οι ομάδες. Τόνισε δε ότι γίνεται υπέρμετρη χρήση των γηπέδων από ότι προβλέπεται κανονικά ενώ αναφέρθηκε στην  έλλειψη προσωπικού για την πλήρη συντήρηση των εγκαταστάσεων. Άρα, όπως τόνισε και οι ομάδες πρέπει να συμβάλλουν για την καλύτερη συντήρηση των γηπέδων γήπεδα στο μέλλον.

Κατόπιν κατατέθηκαν διάφορες προτάσεις από εκπρόσωπους των ομάδων, με θετική διάθεση να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η υπερχρήση των γηπέδων.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. γι αυτή τη συνάντηση, που σίγουρα θα φέρει καλά αποτελέσματα, και τόνισαν πως μαζί με τη βοήθεια των συλλόγων τα γήπεδα θα γίνουν καλύτερα για την γύμναση των παιδιών.

Όλοι όμως συμφώνησαν πως το πρόβλημα των γηπέδων ποδοσφαίρου του Δήμου θα λυθεί μόνο με την κατασκευή γηπέδων με τεχνητό χλοοτάπητα.

Δείτε επίσης