«Τάπα» στις εξαρτήσεις «καλάθι» στην ζωή!

Share

«Τάπα» στις εξαρτήσεις «καλάθι» στην ζωή!

Η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας (ΑΣΚ) Βιολογικό Χωριό ως αρωγός κοινωνικής αλληλεγγύης, στηρίζει την προσπάθεια να μεταδοθεί το μήνυμα της πρόληψης των εξαρτήσεων αλλά και γενικότερα της παροχής κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας.

Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών, το Τμήμα Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καρδίτσας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, θα παρευρίσκονται με ενημερωτικό περίπτερο το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, στον αγώνα του ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με την ΑΕΚ.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που παρέχει η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και οι δομές του Δήμου “Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο”.

Ο αθλητισμός και η πάλη ενάντια στις εξαρτήσεις πάνε χέρι-χέρι κι αυτό γιατί ο αθλητισμός μπορεί να καλλιεργήσει θετική στάση απέναντι στη ζωή. Η στροφή των νέων μας στον αθλητισμό θα συμβάλει στην αναχαίτιση της εξάπλωσης των εξαρτήσεων, του αλκοολισμού, της βίας, της νεανικής παραβατικότητας.

Λέμε ΝΑΙ στον Αθλητισμό και ΟΧΙ στις εξαρτήσεις!

Δείτε επίσης