Ραντεβού στις κάλπες και να είστε σίγουροι ότι έχετε κατοχυρώσει τα Έδρανα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Share

«Ραντεβού στις κάλπες και να είστε σίγουροι ότι έχετε κατοχυρώσει τα Έδρανα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης »

Τόνισε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που εξελίσσεται στην Ολομέλεια της Βολής των Ελλήνων επί της προτάσεως δυσπιστίας, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός σημείωσε ότι η συγκεκριμένη κίνηση την παρούσα χρονική στιγμή, έχει ως στόχο να ξεφύγει από τη δύσκολη πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ακόμη ο κ. Κωτσός τόνισε πως η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει μια χρυσή ευκαιρία λίγο διάστημα πριν τις εκλογές να πραγματοποιηθεί σύγκριση ανάμεσα στην κυβερνητική θητεία της Νέας Δημοκρατίας και στην κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα αμυντικά θέματα της πατρίδας μας, ότι παρέδωσε την αποτρεπτική δύναμη της χώρας μας σχεδόν απαξιωμένη και συνέχισε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποίησε ενίσχυση με «Rafale», ενίσχυση με «F-16 Viper», ενίσχυση με «Belharra» και ότι πλέον η Ελλάδα αποτελεί έναν παράγοντα σταθερότητας.

Τέλος, ο κ. Κωτσός δήλωσε ότι όλα αυτά τα όποια έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία για τον ελληνικό λαό δε μπορούν να μείνουν απαρατήρητα στο δρόμο προς τις κάλπες και όση προσπάθεια κι αν κάνει η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ να ξεφύγει από την πολιτική πραγματικότητα, η πολιτική πραγματικότητα θα είναι εκεί να του θυμίζει πόσο κατώτερος των περιστάσεων υπήρξε όταν κυβέρνησε. Ραντεβού, λοιπόν, στις κάλπες και να είστε σίγουροι ότι έχετε κατοχυρώσει τα Έδρανα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Δείτε επίσης