Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας κοντά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Share

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας κοντά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Τρόφιμα προσέφερε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  για τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων της πόλης.

Τα προϊόντα παρέδωσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων  κος Γούλας Απόστολος, ο ταμίας κος Γκέτσιος Κώστας και τα μέλη κα Κατσάνη Νικολέτα και κος Αγγέλης Κώστας οι οποίοι τόνισαν τη σπουδαιότητα του ρόλου του Κοινωνικού Παντοπωλείου επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε   να στηρίζουμε  τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για άλλη μια φορά για τη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 

Δείτε επίσης