Ευχαριστήριο του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη

Share

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη

Εκφράζω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου προς τη Διευθύντρια κ. Αθανασία Τζανακάρη, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, καθώς επίσης και προς τον ιατρό κ. Αλέξανδρο Θεοδοσίου, της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, για την άμεση και επιτυχή αντιμετώπιση ζητήματος που παρουσιάστηκε ξαφνικά με την υγεία μου.

Ειδικά για το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, οφείλω να εξάρω τη μεγάλη υπευθυνότητα και αυταπάρνηση που επιδεικνύει στην εκτέλεση των δύσκολων καθηκόντων του ολόκληρο το επιστημονικό και λοιπό στελεχιακό δυναμικό. Υπογραμμίζω ότι, χάρη στην εργατικότητα και μοναδική συνέπεια αυτών των δημόσιων λειτουργών, το Κ.Υ.Μ. κατάφερε σε πολύ σύντομο χρόνο να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα της αναγκαστικής μεταστέγασής του στη Μαθητική Εστία (λόγω του κυκλώνα «Ιανού») και να προσφέρει υψηλού επιπέδου περίθαλψη στους δημότες μας.

Οι Καρδιτσιώτες, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που στις δημόσιες δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας Υγείας του Νομού, υπηρετούν άριστοι επιστήμονες, με σπάνιες γνώσεις, άψογα εκπαιδευμένοι, οι οποίοι, πολλές φορές υπερβάλλοντας εαυτούς, είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις στα προβλήματα υγείας των ανθρώπων που ζητούν τη βοήθειά τους.

Θεοφάνης Δ. Στάθης

Δήμαρχος Δ. Μουζακίου

Δείτε επίσης