Βόλει Γυναικών: ΓΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σήμερα Σάββατο (7μμ) στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

Share

Βόλει Γυναικών: ΓΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σήμερα Σάββατο (7μμ) στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

Την ομάδα Γυναικών του Σ.Φ.Φ.Α. Η ΑΜΙΛΛΑ υποδέχεται η ομάδα Γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ, σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (7μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Μουζακίου.

Την πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Μουζακίου κατάφερε να επιβληθεί της ομάδας του Φιλαθλητικού Αμπελώνα με 3-2 σετ, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο Μουζάκι, ενώ την δεύτερη αγωνιστική στα Τρίκαλα, πραγματοποιώντας μία πολύ κακή εμφάνιση έχασε από τον Φιλαθλητικό με 3-1 σετ. Αντίστοιχα η Άμιλλα στην πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό, ενώ την δεύτερη κέρδισε τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα με 3-0 σετ.

Στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται ένας δυνατός αγώνας, αφού και οι δύο ομάδες δείχνουν πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, έχοντας ήδη από μία νίκη η κάθε μία. Τα κορίτσια της Σοφίας Παναγιάρη θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν και τον παράγοντα έδρα, όπου ο κόσμος δείχνει να αγκαλιάζει την ομάδα και να τη στηρίζει στους αγώνες της.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Φιλαθλητικός Αμπελώνα υποδέχεται τον Φιλαθλητικό Τρικάλων, ενώ ο ΓΣΕ Ελασσόνας έχει ρεπό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Βόλει Γυναικών: ΓΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ - ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σήμερα Σάββατο (7μμ) στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

Δείτε επίσης