Εξαιρετική πορεία για τα γυναικεία αγωνιστικά τμήματα του Α.Σ. Καρδίτσας

Share

Εξαιρετική πορεία για τα γυναικεία αγωνιστικά τμήματα του Α.Σ. Καρδίτσας

Με δυναμική και με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενασχόληση κοριτσιών με το μπάσκετ, συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα γυναικεία τμήματα υποδομής του Α.Σ. Καρδίτσας.

Ως γνωστόν, από το καλοκαίρι, Α.Σ. Καρδίτσας και Απόλλων Καρδίτσας ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα συνεργασίας που αποσκοπεί στην άνοδο του γυναικείου μπάσκετ της περιοχής.

Η πρόοδος έρχεται μόνο μέσα από στοχευμένες συνέργειες και ειλικρινείς συνεργασίες κι αυτό φροντίζουν να το αποδείξουν έμπρακτα οι δύο σύλλογοι. Η λειτουργία προγράμματος με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και υπό την επίβλεψη ικανών προπονητών,  με παράλληλες δράσεις για την διαπαιδαγώγηση και τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των κοριτσιών, αποτελεί προτεραιότητα στην ακαδημία και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι περισσότερο από ενθαρρυντικά.

Εξαιρετική πορεία για τα γυναικεία αγωνιστικά τμήματα του Α.Σ. Καρδίτσας

Επικεφαλής των τμημάτων είναι ο καταξιωμένος προπονητής Κώστας Ναούμ, συνεπικουρούμενος από την επίσης καταρτισμένη και ανερχόμενη προπονήτρια, Δήμητρα Χαβαλέ.

Πέραν της γυναικείας ομάδας, η οποία παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς, το τμήμα Κορασίδων συνεχίζει ομοίως την εξαιρετική του πορεία με τρείς νίκες και τρεις ήττες στα πρώτα έξι ματς που έχει αγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Εξαιρετική πορεία για τα γυναικεία αγωνιστικά τμήματα του Α.Σ. Καρδίτσας

Η παροχή ποιοτικών εγκαταστάσεων προπόνησης και υγιεινής, η φιλοσοφία που διέπει την ακαδημία με αξιοποίηση και ενεργή συμμετοχή των νεαρότερων αθλητριών στη γυναικεία ομάδα και η διάθεση να δοθεί σε όλα τα κορίτσια η δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να συμμετέχουν σε αγώνες και προπονήσεις υψηλού επιπέδου, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ στην πόλη.

Το ολοκληρωμένο πλάνο και η συγκεκριμένη συνεργασία περιλαμβάνει τμήματα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες κοριτσιών, θέτοντας τις βάσεις για μία προσπάθεια που προσβλέπει μακροπρόθεσμα στην καθιέρωση και ανάδειξη του αθλήματος στο γυναικείο φύλο.

Δείτε επίσης