Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Το Δέντρο της Πρόληψης: Στολίζουμε τη Ζωή μας με Αξίες»

Share

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Το Δέντρο της Πρόληψης: Στολίζουμε τη Ζωή μας με Αξίες»

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εργαζόμενοι του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Καρδίτσας, σας προσκαλούν στην έναρξη της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης με τίτλο: «Το Δέντρο της Πρόληψης: Στολίζουμε τη Ζωή μας με Αξίες» που θα γίνει την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας.

Θα είμαστε όλοι εκεί με το μουσικό σχολείο να ζεσταίνει την ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και άλλες εκπλήξεις.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να στολίσετε το Δέντρο της Πρόληψης κρεμώντας στα κλαδιά του, τις δικές σας αξίες.

Το δέντρο θα βρίσκεται στην Κεντρική  Πλατεία της πόλης μας, από την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρες: 10.00πμ – 1.30μμ και 6.00μμ – 8.30 μμ

Την Παραμονή των Χριστουγέννων (μέσω ΜΜΕ και κοινωνικών δικτύων) επιστρέφουμε ως δώρο στην κοινότητα και στις ομάδες του Κέντρου πρόληψης (ομάδες γονέων, εκπαιδευτικών, εφήβων, παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας, εργαζόμενους μαθητές κλπ) τις αξίες που παράξαμε όλοι μαζί με την ευχή να αποτελέσουν οδηγό και φάρο για τη ζωή μας το 2023.

Αγλαΐα (Λία) Ρογγανάκη

Πρόεδρος Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Καρδίτσας

Δείτε επίσης