Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Προάστιο

Share

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Προάστιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τ.Κ. Προαστίου, έδρα της Δ.Ε. Σελλάνων του Δήμου Παλαμά, με τη συμμετοχή πλήθους κατοίκων της κοινότητας που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές, με αποτέλεσμα τα μικρά παιδιά που γέμισαν την πλατεία, να απολαύσουν έναν ευρηματικό μάγο που με τα μαγικά του κόλπα ενθουσίασε τα παιδιά, ενώ ο Άη Βασίλης με τη Χιονάτη φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους μοίρασαν όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα!!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Προαστίου συνέβαλε στην άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης για τα παιδιά. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Σύλλογος Γυναικών Σελλάνων. Από τη μεριά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προαστίου με την ομάδα των μικρών παιδιών του, έψαλλαν τα κάλαντα στους παρευρισκόμενους, αποσπώντας χαμόγελα και ένα θερμότατο χειροκρότημα!

Ακολούθησε το «άναμμα του δέντρου» και μια μουσική πανδαισία με χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια, από την Φιλαρμονική μπάντα και τη Χορωδία του Δήμου Παλαμά.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και το ΚΔΑΠ Τσιτσιμπίκου-Μπαρούτα, που έκανε παζάρι χειροτεχνημάτων και μικρών αντικειμένων που έφτιαξαν τα παιδιά, τα έσοδα του οποίου θα προσφερθούν στη ΦΛΟΓΑ.

Δείτε επίσης