Συνάντηση του ″HELLAS EMTKY″ με τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Τσιαούση Ηλία

Share

Συνάντηση με τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Τσιαούση Ηλία

Στα πλαίσια των ενημερωτικών επισκέψεων ανά ΥΠΕ σε όλη την επικράτεια των υπεύθυνων του σωματείου μας ″HELLAS EMTKY″ εντάσσεται και η συνεργασία του μέλους του Δ.Σ. Παπακώστα Δημήτρη με τον υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Τσιαούση Ηλία.

Στην συνάντηση έγινε ολοκληρωμένη ενημέρωση του Υποδιοικητή με τα χρόνια προβλήματα του κλάδου αλλά και τους στόχους και τα αιτήματα του σωματείου.

Τέθηκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την διευθέτηση βασικών θεμάτων που έχουν σχέση με την ασφάλεια των συναδέλφων και είναι στις αρμοδιότητες της Διοίκησης και άμεσα θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα.

Το επίδομα στολής η συνεχιζόμενη εκπαίδευση η κάλυψη των διαφόρων στα βασικά επιδόματα σε σχέση με τους συναδέλφους του ΕΚΑΒ αποτελούν βασικοί στόχοι του σωματείου.

Και όλα αυτά έως ότου αποτελέσει πολιτική βούληση η δημιουργία ενός ενιαίου φορέα όπου θα φέρει την ποιοτική αναβάθμιση και σωστή διαχείριση στον κλάδο μας.

Ευχαριστούμε τον Υποδιοικητή κ. Τσιαούση Ηλία για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και ευελπιστούμε στην καλή συνεργασία με γνώμονα την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου μας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Δείτε επίσης