Δήλωση του Γιάννη Β. Μπαμπάτσικου, Δημοτικού Συμβούλου-επικεφαλής Δημ. ομάδας Μείζονος Αντιπολίτευσης – παράταξης «Αργιθεάτικη Συμμαχία»

Share

Δήλωση του Γιάννη Β. Μπαμπάτσικου, Δημοτικού Συμβούλου-επικεφαλής Δημ. ομάδας Μείζονος Αντιπολίτευσης – παράταξης «Αργιθεάτικη Συμμαχία»

Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι η Δημοτική αρχή που διοικεί σήμερα το Δήμο μας ασκεί μια κάκιστη Διοίκηση, κύρια χαρακτηριστικά της οποίας είναι η πρωτοφανής ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, η μη ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ , η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ των ΗΜΕΤΕΡΩΝ και η ΑΠΑΞΙΩΣΗ  των Θεσμών.

Χωρίς κοινωνική πολιτική ,χωρίς  σύγχρονες δομές και στήριξη αδύναμων πολιτών .

Χωρίς  διεκδίκηση ,μαχητικότητα και με πλήρη υποταγή σε εκείνους που οφείλουν να χρηματοδοτούν αναγκαία επείγοντα έργα .

Αντί διεκδίκησης για επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της ιδιαίτερης  πατρίδας μας…..απονομή  πλακετών και αέναη επικοινωνία ,θαρρείς και οι Αργιθεάτες είναι «ιθαγενείς κάτοικοι»

Συνειδητή απαξίωση των προέδρων των τοπικών  κοινοτήτων.

Η αδιαφάνεια ,τα ρουσφετάκια, οι πονηρές απευθείας αναθέσεις αποτελούν κανόνα τα τρία χρόνια της …δήθεν « νέας εποχής».

Είναι η μοναδική δημοτική αρχή που για τρία χρόνια δεν έχει προβεί σε δημόσια λογοδοσία ώστε να παρουσιάσει και να εξηγήσει στους δημότες πως και που ξόδευσε τα χρήματά τους.

Μη έχοντας να παρουσιάσει  έργο ,προβαίνει σε πυροτεχνήματα με  ανήθικες και αντιδεοντολογικές, «δήθεν συμμαχίες» με  συμβούλους που έχουν εκλεγεί με άλλες παρατάξεις , προσφέροντάς τους  έμμισθες  αντιδημαρχίες !!! απαξιώνοντας παράλληλα τα στελέχη  της δικής της παράταξης .

Μία  πρακτική που δείχνει  καθαρά την ποιότητα της πολιτικής της , τον μη σεβασμό στις δημοκρατικές αξίες του ευ αγωνίζεσθε , της θέσης – αντίθεσης , του λόγου – αντιλόγου , του διαλόγου .

Eίναι ηλίου φαεινότερον πλέον  ότι η δημοτική αρχή αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Μετά από επαφές και συζητήσεις   με δημότες , συνεργάτες ,νέους και  νέες  και με  έμπειρους αυτοδιοικητικούς ,στις 20 κοινότητες ,αφουγκραζόμενος τις απαιτήσεις και τα θέλω της τοπικής κοινωνίας μας:

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ  την πρωτοβουλία ως ίσος προς ίσους με τη δική σας συμβολή ,συνδρομή και στήριξη να προχωρήσουμε ενωτικά , ομαδικά   χωρίς πολιτικές εξαρτήσεις στην διεύρυνση – ανανέωση – ανασυγκρότηση της πατριωτικής παράταξης μας , με στόχο την κατάκτηση πλειοψηφίας στις δημοτικές εκλογές στις 8-10-2023 .

Με δημοκρατικό συλλογικό τρόπο θα αποφασίσουμε ενωμένοι για τις ηγετικές θέσεις ,τις υποψηφιότητες, το πρόγραμμα , την όλη οργάνωση .

Καλώ, όλους τους Αργιθεάτες-σες    να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια, χωρίς αποκλεισμούς, όπου και αν ανήκουν, ό,τι και αν ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές, για να ανατρέψουμε την παρακμή και τη στασιμότητα της σημερινής διοίκησης.

Μακριά από εμάς ο αυταρχισμός , οι εγωισμοί, η μονοκρατορία , η διοίκηση λόχου και  υποταγμένων αιρετών ,υπάκουων χωρίς φωνή.

Προτεραιότητα για μας είναι να επαναφέρουμε την χαμένη αγωνιστική διάθεση για την αντιμετώπιση και την επίτευξη στόχων, που αφορούν κυρίως την πολιτεία και το κράτος όταν δεν έχουμε την ανάλογη ανταπόκριση.

Στόχος μας είναι να «συναντηθούμε» στην βάση λύσης των προβλημάτων και όχι μόνο στην διαπίστωση τους.

Για εμάς, η Αυτοδιοίκηση είναι συμμετοχή, κοινωνική ευθύνη, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, δικαιοσύνη, ανάπτυξη, απολογισμός και λογοδοσία στους δημότες και μόνο σ΄ αυτούς.

.Έχουμε το δικαίωμα στην ελπίδα, στο όραμα και στην προοπτική για μια νέα αρχή  και  νέα πορεία .

Αξίζουμε τα καλύτερα!  Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Δείτε επίσης