Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Share

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στις 25 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

 1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων   (29-9-2022).
 2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις.
 3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με δημιουργία ενός (1) βίντεο τουριστικού περιεχομένου για την προβολή του Νομού Καρδίτσας ως τουριστικού προορισμού.

Εισηγητής : Παπουτσής Ευριπίδης, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου

 1. Συζήτηση σχετικά με αποτίμηση της Έκθεσης «THESSALY EXPO ‘22» Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.
 1. Συζήτηση σχετικά με προτάσεις του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για την στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου.

Εισηγητής:  Ζυγογιάννης Κων/νος , Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με πραγματοποίηση συνεδρίασης της Θεματικής Επιτροπής Παρεμπορίου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και τη διοργάνωση σχετικής ημερίδας στην Καρδίτσα.

Εισηγητής: Παπαδόπουλος Κων/νος , Μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Σωματείου Ο.Α.Ε.Ε. Σοφάδων για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης από το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την παροχή επιχορήγησης από το Επιμελητήριο Καρδίτσας για την προμήθεια υγειονομικού υλικού και υλικών βιοασφάλειας.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προμήθεια ενός (1) αναλογίου για τις ανάγκες της Υπηρεσίας του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 37η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2022»  που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, από 18- 20/11/2022.

Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος , Υπεύθυνος  Συμβουλευτικής Υποστήριξης  Επιχειρήσεων.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην Έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» που θα πραγματοποιηθεί στην Αργολίδα από 16-20/11/2022.

Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος , Υπεύθυνος  Συμβουλευτικής Υποστήριξης  Επιχειρήσεων.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην Επιτροπή του Φιλικού Διακανονισμού (Ε.Φ.Δ.) η οποία εξετάζει προσφυγές καταναλωτών για την φιλική διευθέτηση διαφορών τους με τους προμηθευτές.

Εισηγητής: Ζυγογιάννης Κων/νος , Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με πραγματοποίηση ημερίδας στην Καρδίτσα με θέμα τη μείωση του φόρου των αγροτών, σύμφωνα με το ν.4935/2022 και κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο.

Εισηγητής: Παπαδημητρίου Γεώργιος , Υπεύθυνος ΓΕ.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων

 1. Διάφορα -Ενημέρωση με θέμα Προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2023.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

Δείτε επίσης