Στον αγώνα “Ανάβαση Σπηλιάς” συμμετείχαν οι Παίδες του Ποδηλατικού Συλλόγου Καρδίτσας ΠΑΝΔΙΩΝ

Share

Στον αγώνα “Ανάβαση Σπηλιάς” συμμετείχαν οι Παίδες του Ποδηλατικού Συλλόγου Καρδίτσας ΠΑΝΔΙΩΝ

Την Κυριακή 23 0κτωβρίου 2022 οι Παίδες του Ποδηλατικού Συλλόγου Καρδίτσας ΠΑΝΔΙΩΝ συμμετείχαν στον αγώνα “Ανάβαση Σπηλιάς” που διεξήχθη με επιτυχία από τον Π.Γ.Σ Λάρισας. Με εκκίνηση από το Κυψελοχώρι και κάτω από μία ηλιόλουστη ημέρα κατάφεραν να τερματίσουν στην Σπηλιά Λαρίσης. Ο Μαυραντζάς Μάριος κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Ντούλας Αθανάσιος την 8η θέση και την 10η θέση ο Μαυραντζάς Παναγιώτης.

Την ίδια ημέρα ο αθλητής του συλλόγου Πανδίων Π.Σ.Κ. Κακαβελάκης Μανώλης έλαβε μέρος στην “Ανάβαση Χορτιάτη” ξεκινώντας από τον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών.

Στο “IRONMAN GREECE” 70.3 ο Χασιώτης Βασίλειος ποδηλάτης του συλλόγου Πανδίων–Π.Σ.Κ. με μια εξαιρετικά αξιόλογη εμφάνιση ανάμεσα σε 1600 συμμετέχοντες έλαβε την 5η θέση στην κατηγορία ανδρών 30-34 χρονών, την 12η θέση στην γενική ανδρών και την 19η θέση στην γενική κατάταξη της διοργάνωσης.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 ο Παλάντζας Δημήτριος συμμετείχε στον αγώνα Grand Fondo Θησέας τερματίζοντας στην 44η θέση της γενικής κατάταξης των 78 ποδηλατών και στην 12η θέση στην κατηγορία των Ανδρών.

Πολλά συγχαρητήριασε όλους τους αθλητές!

Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή μας Κουρμπέτη Δημήτριο για την συμβολή του, τους γονείς και βεβαίως τους χορηγούς του Συλλόγου για την αμέριστη βοήθειά τους.

Δείτε επίσης