Συνεδριάζουν η Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας

Share

Συνεδριάζουν η Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργιθέας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο ΑΝΘΗΡΟ, την 27-09-2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.  

Εισηγητής των θεμάτων: κ. Ανδρέας Στεργίου Δήμαρχος

Θέμα: 1οΕισήγηση για 9η  Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022
Θέμα: 2ο«Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής και έγκρισης απόδοσης λογαριασμού για «Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού κατά ένα (1) στύλο & τοποθέτηση (1) φωτιστικό σώμα στον οικισμό Αρδάνοβο στην Τ.Κ. Καταφυλλίου Καρδίτσας».
Θέμα: 3ο «Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής και έγκρισης απόδοσης λογαριασμού για «Παραλλαγή δικτύου στην Τ.Κ. Βλασίου».
Θέμα: 4οΈγκριση διενέργειας προμήθειας με ανοιχτό διαγωνισμό «Ημιφορτηγού εκτεταμένης καμπίνας με αλατοδιανομέα και λεπίδα αποχιονισμού.
Θέμα: 5οΈγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνία στην Τ.Κ. Ανθηρού Δήμου Αργιθέας»  (Α.Μ. 17 / 2020)
Θέμα: 6οΑίτηση για διακοπή εργασιών του έργου «Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες στην Τ.Κ. Βλασίου του Δήμου Αργιθέας
Θέμα: 7οΑίτηση για διακοπή εργασιών του έργου «Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες στην Τ.Κ. Πετρίλου του Δήμου Αργιθέας
Θέμα: 8οΑίτηση για διακοπή εργασιών του έργου «Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες στις Τ.Κ. Πετροχωρίου, Δροσάτου, Φουντωτού, Κουμπουριανά  του Δήμου Αργιθέας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό στις 27-09-2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα: 1ο9η Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2022, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αποδοχή πιστώσεων.
Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος
Θέμα: 2οΣυζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή και κατανομή πίστωσης 4.590,00 € και απόδοση  στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δήμου Αργιθέας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων έτους 2022 (Γ΄Κατανομή).
Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Γραμμένος Κωνσταντίνος
Θέμα: 3οΣυζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το αίτημα Προσχώρησης στην ειδική διαδικτυακή εφαρμογή της Τράπεζας της Ελλάδος  μέσω «ΔΙΑΣ Portal»  .
Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
Θέμα: 4οΥπογραφή συμφώνου συνεργασίας με την εταιρεία “ΠΡΟΛΗΨΙΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ” και τον διακριτικό τίτλο «Ινστιτούτο Prolepsis».
Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Κορλού Όλγα
Θέμα: 5οΑιτήσεις δημοτών – φορέων.
Εισηγητής:Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας

Δείτε επίσης