Η διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Καρδίτσας απένειμε τιμητική πλακέτα στο δήμαρχο Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη

Share

Η διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Καρδίτσας απένειμε τιμητική πλακέτα στο δήμαρχο Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη 

Εκφράζοντας τις θερμότερες ευχαριστίες της για την ισχυρή υποστήριξη του Δήμου Μουζακίου στη διοργάνωση του τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία IPA Nis – Karditsa Friendship Cup, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Ιούνιο με ομάδες από την Καρδίτσα και τη Σερβία, η τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, απένειμε σήμερα το μεσημέρι, τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη

Η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Γιώργο Ζαρχανή και τον Ταμία κ. Δημήτρη Σέμπρο στο Δημαρχείο, αφού προηγήθηκε συνάντηση κατά την οποία συμφωνήθηκε η περεταίρω ενδυνάμωση  των διμερών σχέσεων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε, με την αρωγή του Δήμου, η αναβάθμιση σε οργανωτικό επίπεδο, των φιλανθρωπικών τουρνουά βόλεϊ που διεξάγονται από τον ΙΡΑ κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα στο Μουζάκι.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον ΙΡΑ Καρδίτσας για την τιμή που του έκανε, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Μουζακίου επιδιώκει την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους με κάθε τρόπο στον τόπο μας, στηρίζοντας πάντα σημαντικές συνεργασίες με δραστήριους φορείς όπως ο ΙΡΑ που συμβάλλουν καθοριστικά στην υλοποίηση ξεχωριστών αθλητικών γεγονότων και στην ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης στο Νομό μας.

Δείτε επίσης