Ευχαριστήρια επιστολή των Προέδρων Δ.Δ. Ανθοχωρίου και Κρυοπηγής Δήμου Μουζακίου

Share

Ευχαριστήρια επιστολή των Προέδρων Δ.Δ. Ανθοχωρίου και Κρυοπηγής Δήμου Μουζακίου

Ευχαριστήρια επιστολή Παναγιώτη Τσίγκα και Βασιλείου Σοφογιάννη Προέδρων αντίστοιχα των Δ.Δ. Ανθοχωρίου και Κρυοπηγής Δήμου Μουζακίου

Με την παρούσα μας επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Καραγιάννη, ο οποίος συνοδευόμενος από τους: Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Αγοραστό, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ.Γεώργιο Κωτσό, Δήμαρχο Μουζακίου κ.Θεοφάνη Στάθη, από εμάς τους προέδρους των Δ.Δ. Ανθοχωρίου και Κρυοπηγής και από αρμόδιους παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών , προσήλθε 20/09/2022 στον τόπο των ζημιών που προκλήθηκαν από τον «ΙΑΝΟ» στα Δ.Δ. Ανθοχωρίου και Κρυοπηγής Δήμου Μουζακίου και αφού διαπίστωσε τα προβλήματα και άκουσε τις έντονες ανησυχίες και προβληματισμούς μας για την διετή απραξία στην αποκατάσταση των ζημιών, έδωσε εντολή για την άμεση σύνταξη μελετών και την στη συνέχεια αποκατάστασή τους.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιο Κωτσό, ο οποίος εδώ και μήνες ασχολείται ενεργά με την αποκατάσταση και των προαναφερθεισών ζημιών και με την πρωτοβουλία του πραγματοποιήθηκε η προαναφερθείσα επίσκεψη, και μας υποσχέθηκε ότι θα παρακολουθεί από κοντά την υλοποίηση των εξαγγελιών.

Ανθοχώρι – Κρυοπηγή

21/09/2022

Οι πρόεδροι Δ.Δ. Ανθοχωρίου και Κρυοπηγής Δήμου Μουζακίου

Παναγιώτης Τσίγκας

Βασίλειος Σοφογιάννης

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Δείτε επίσης