Διακοπή Ηλεκτροδότησης στο Μουζάκι και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου

Share

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στο Μουζάκι και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου

Αύριο Τρίτη 6/9/2022 στις 9:00πμ έως και 12:00μ.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ αυρίο Τρίτη 6/9/2022 από ώρα 9:00 το πρωί έως 12:00 το μεσημέρι στο Μουζάκι και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου για έργα συντήρησης, ενίσχυσης καα αναβάθμισης του δικτύου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ:

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στις τοπικές κοινότητες:

Γελάνθη, Μουζάκι, Δρακότρυπα, Οξυά, Βατσουνιά, Πορτή καθώς και στο Εργοστάσιο Εμφιάλωσης Νερού ΘΕΟΝΗ, στα αρδευτικά, στα φωτοβολταϊκά και τις κτηνοτροφικές μονάδες των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων.

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Δείτε επίσης