Τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο επισκέφθηκε το Δ.Σ. του οικισμού ΙΧ του ΟΑΕΔ

Share

Τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο επισκέφθηκε το Δ.Σ. του οικισμού ΙΧ του ΟΑΕΔ

Τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του  οικισμού του ΟΑΕΔ Ι.Χ. (απέναντι από το νοσοκομείο) με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Βασίλη Βρέκο και την γραμματέα κ. Αριστέα Κορκοτάρα.

Στη συνάντηση εκτός από τον Δήμαρχο παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος έργων κ. Π. Σβερώνης καθώς και ο τεχνικός δ/ντης της ΔΕΥΑΚ κ. Αχ. Ζαγορίτης.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον οικισμό και ζήτησαν την παρέμβαση της δημοτικής αρχής για την επίλυση τους.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες και τους ευχήθηκε καλή θητεία.

Σε ότι αφορά τα ζητήματα του οικισμού υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή πραγματοποίησε και συνεχίζει να πραγματοποιεί συνεχώς παρεμβάσεις στο χώρο του οικισμού.

Πρόσθεσε επίσης το ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν και τα οποία ουσιαστικά ανάγονται στην κατασκευή του οικισμού γίνονται συνεχείς προσπάθειες ώστε να αντιμετωπιστούν.

Επιπλέον ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι γίνονται ενέργειες προς τον ΟΑΕΔ ώστε να παραχωρηθούν αίθουσες του οικισμού στο Δήμο για να τις αξιοποιήσει και να αποφεύγονται οι φθορές και καταστροφές.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει διαρκής συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων.

Δείτε επίσης