More

  Τιμήθηκαν οι χορηγοί των απινιδωτών στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

  Share

  Τιμήθηκαν οι χορηγοί των απινιδωτών στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

  Τελικά χθες, 11 Ιουλίου 2022, «η καρδιά της Πύλης χτύπησε δυνατά»

  Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πύλης έγινε η τελετή προς τιμή των ΧΟΡΗΓΩΝ των ένδεκα (11) Απινιδωτών. Οικοδέσποινα της εκδήλωσης η Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Χαρά Καλιώρα. Μέσα από δικές της προσπάθειες ενεργοποιήθηκαν οι Χορηγοί.

  Τιμήθηκαν οι χορηγοί των απινιδωτών στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

  Τιμώμενα πρόσωπα οι παρακάτω Εταιρίες:

  1. «ΒΙΟΛΑΝΤΑ Cookies A.E.» 6ο χλμ Τρικάλων-Καρδίτσας
  2. «ΒΙΟΣΑΛ Ε.Π.Ε.» Βιομηχανία τυποποιημένων Σαλατών-5ο χλμ Τρικάλων-Πύλης
  3. «LA FARM A.E.» Γαλακτοβιομηχανία-6ο χλμ Τρικάλων-Πύλης
  4. «EΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΚΡΑΝ ΑΕΒΕ» Ηλεκτρολογικό Υλικό LEGRAND-Aθήνα
  5. «OMΗΡΟΣ ΑΕΒΕ» Βιομηχανία Γάλακτος-Μεγάρχη, Τρίκαλα
  6. «ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε.» Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων-2ο χλμ Τρικάλων-Καρδίτσα

  Παρόντες οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων οι οποίοι παρέλαβαν τους απινιδωτές που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία  της κάθε Κοινότητας.

  Στην Πύλη, στην Πηγή, στην Φήκη, στην Ελάτη, στο Νεραϊδοχώρι, στο Γαρδίκι, στα Στουρναραίϊκα, στην Μεσοχώρα, στην Νεράϊδα, στο Μυρόφυλλο.

  Τιμήθηκαν οι χορηγοί των απινιδωτών στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

  Η Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Καλιώρα ευχαρίστησε από καρδιάς τους Χορηγούς για την συγκινητική τους προσφορά που δείχνει ανιδιοτέλεια, ευαισθησία και αλληλεγγύη απέναντι στον συνάνθρωπο.

  Τόνισε το γεγονός της εκπαίδευσης σε ομάδες πληθυσμού του Δήμου Πύλης για την εκμάθηση παροχής Πρώτων Βοηθειών & ΚΑΡΠΑ.

  Στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, του Εμπορικού Συλλόγου, στα Σχολεία του Δήμου Πύλης, στους εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ.

  Τιμήθηκαν οι χορηγοί των απινιδωτών στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

  Χαρακτηριστικά η Αντιδήμαρχος είπε: «…Ευγενικοί Χορηγοί στον τόπο μας ΠΑΝΤΑ υπήρχαν! Και Τώρα! Όμως μη ξεχνάμε ότι διανύουμε την ΜΕΤΑ_Covid εποχή και όλοι αυτοί οι άνθρωποι στήριξαν με μεγάλου χρηματικού κόστους σε Υγειονομικά Υλικά,  Μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Νοσοκομεία, Κέντρα φιλοξενίας Ηλικιωμένων, Κλίνες και Ιατρικά όργανα σε Μονάδες ΜΕΘ και αλλού.

  Σε προσωπική επικοινωνία πίστεψαν και πείστηκαν ότι θα αλλάξουμε τα δεδομένα και στο Δήμο μας.

  Αισθάνομαι τυχερή για το ότι οι σημερινοί χορηγοί είχαν τη δυνατότητα να προσφέρουν με αγάπη.

  Να προσφέρουν Δωρεά Ζωής.

  Από την μεριά μας είμαστε υπόχρεοι να την Κερδίσουμε και να την Εξασφαλίσουμε.

  Σφίγγω το χέρι του καθενός ξεχωριστά και είμαι σίγουρη ότι μαζί τους θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε κι άλλα…».

  Τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Πύλης κ. Μαράβα Κωνσταντίνου μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τζιορτζιώτης Γεώργιος λέγοντας:

  «…Ένα υπέροχο μήνυμα φεύγει  σήμερα από την Πύλη.

  Το μήνυμα ότι όσο δύσκολες καταστάσεις κι αν αντιμετωπίζουμε, ο Δήμος μας, η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης, στεκόμαστε όρθιοι.

  Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε, να ελπίζουμε, να δουλεύουμε, να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα, η οποία πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη μέρα της πανδημίας.

  Στην προσπάθεια αυτή Άνθρωποι με το Άλφα Κεφαλαίο, άνθρωποι με βαθύ το αίσθημα της προσφοράς και του ανθρωπισμού έγιναν ηθικά στηρίγματα στις ψυχές μας.

  Για να θυμίζουν σε όλους μας πως η Χορηγία και οι Χορηγοί είναι σύμβολο Αλληλεγγύης.

  Τους ευχαριστούμε πολύ…»

  Τιμήθηκαν οι χορηγοί των απινιδωτών στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

  Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Λιούτας Αθανάσιος, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Νάτσινα Δήμητρα, ο Αναπληρωτής Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος κ. Ηλίας Τσιαούσης, ο κ. Λάππας – υπεύθυνος για θέματα Υγείας & Αθλητισμού Δήμου Τρικκαίων, η κ. Πολύζου Ελένη – αναισθησιολόγος και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης κ. Γούλας – πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας , εκπαιδευτής διασώστης.

  Συγχαρητήριες επιστολές, απέστειλαν ο Υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος κ. Κ. Σκρέκας, η βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων. κα Κ. Παπακώστα & ο κ. Κ. Σταμνάς Δ/ντής ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

  Τιμήθηκαν οι χορηγοί των απινιδωτών στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

  Βρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δ/τής της ΣΜΥ Τρικάλων Ταξίαρχος Σαράντης Τυλιγαδάς, ο Αντιδήμαρχος Τεν. Έργων κ. Κ. Ούτρας, ο Πρόεδρος του ΔΣ Δ. Πύλης κ. Θαν. Μπαλατσούκας, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης π. Δημ. Κατσαρός, ο Δ/τής του ΓΝ Τρικάλων κ. Κ. Γρηγορίου, ο Δ/ντής του ΚΥ Πύλης κ. Ιωάν. Κουτσονάσιος, οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Χρ. Νάκος και κ. Αναγνώστου Βασίλειος, η κ. Οικονόμου – Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύλης, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων στις οποίες παραχωρήθηκαν οι απινιδωτές, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης κ. Ανδρ. Αδαμόπουλος, ο αναπληρωτής Προϊστάμενος του ΠΚ Πύλης κ. Γ. Καραχάλιος, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Θαν. Μανούρας και πλήθος κόσμου.

  Δείτε επίσης