Στη Basket League και τυπικά ο Α.Σ.Καρδίτσας!!!

Share

Στη Basket League και τυπικά ο Α.Σ.Καρδίτσας!!! 

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ που έγινε την Τετάρτη, έγινε ομόφωνα αποδεκτή η εισήγηση της Επιτροπής του άρθρου 105 του ν.2725/1999 και η νεοσύστατη Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΕ έλαβε το πιστοποιητικό  συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 και πλέον είναι και τυπικά, ομάδα της Basket League!

Μετά από μια πολύ απαιτητική διαδικασία και σε διάστημα ενός μήνα, ο ΑΣΚ κατάφερε να συστήσει την ΚΑΕ, να καλύψει το ελάχιστο Μετοχικό Κεφάλαιο, αλλά και να καταρτίσει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης.

Η επιτροπή εισηγήθηκε θετικά για την πληρότητα του φακέλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ομόφωνα την αδειοδότηση της Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΕ, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπει μαζί με τις άλλες ομάδες στην κλήρωση για την παρθενική συμμετοχή ομάδας της περιοχής μας στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία.

Η αδειοδότηση της ομάδας ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο και για όλα τα θέματα που αφορούν τη συγκρότηση της ομάδας, όπως είναι η οργάνωση όλου του διοικητικού και οργανωτικού σχήματος, η διάθεση των εισιτηρίων, αλλά και η στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος. Για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις και προχωρημένες επαφές τόσο για το τεχνικό τιμ, όσο και για το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Τις επόμενες ημέρες, θα γίνουν  περισσότερες ανακοινώσεις τόσο για το οργανωτικό μέρος, όσο και για τον αγωνιστικό σχεδιασμό και βήμα-βήμα, δημιουργείται το προφίλ της ομάδας η οποία θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στη Basket League.

Δείτε επίσης