Στο Διεθνή meeting Portarathlon της Νάξου η Εβελίνα Δεληγιάννη του Φωκιανού Καρδίτσας

Share

Στο Διεθνή meeting Portarathlon της Νάξου η Εβελίνα Δεληγιάννη του Φωκιανού Καρδίτσας

Εισιτήριο για το Διεθνή meeting Portarathlon της Νάξου πήρε η αθλήτρια του Φωκιανού Εβελίνα Δεληγιάννη από τους διοργανωτές αφού οι βαθμοί της στο Έπταθλο της επιτρέπουν την συμμετοχή σ’ αυτόν τον μεγάλο αγώνα. Δύο μέρες αγωνιστικής δράσης για την αθλήτρια μας που την 1η ημέρα θα αγωνιστεί στον δρόμο 100μ μετ’ εμποδίων, άλμα εις ύψος, σφαιροβολία, δρόμο 200μ. και την 2η ημέρα στο άλμα εις μήκος, ακοντισμός και δρόμο 800μ.

Το Portarathlon, το meeting των συνθέτων αγωνισμάτων στίβου γίνεται για 4η χρονιά στη Νάξο, στις 21 και 22 Μαΐου 2022 και ανήκει στην κατηγορία Bronze Level της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου.  Συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες διοργανώσεις του κλασικού αθλητισμού παγκοσμίως και θα υποδέχεται κορυφαίους Δεκαθλητές και κορυφαίες Επταθλήτριες από όλο τον κόσμο.

Στο Διεθνή meeting Portarathlon της Νάξου η Εβελίνα Δεληγιάννη του Φωκιανού Καρδίτσας

Θα υπάρξουν εκτός από τις Ελληνίδες αθλήτριες, κορυφαίες αθλήτριες από την Ουκρανία, Η.Π.Α, Βέλγιο, Κύπρο, Τσεχία και Ισπανία.Αυτό αποτελεί από μόνο του μιας πρώτης τάξεως ευχέρεια για εμπειρία την αθλήτρια μας σε μεγάλους αγώνες.

Θα υπάρχει εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου, ενώ στο λογότυπο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα συνοδεύει πλέον το Portarathlon σε όλες τις εκδηλώσεις και προβολές του, καθώς και doping control στον αγώνα.

Στον αγώνα θα την συνοδεύσει ο προπονητής του σωματείου Νίκος Γούσιας.

Σκοπός των προπονητών του σωματείου Φωκιανός είναι η ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητών και αθλητριών σε μεγάλες διεθνή διοργανώσεις, πρώτα όμως προέχει η αθλητική παιδαγωγική μόρφωση και κοινωνικοποίηση των παιδιών που ασχολούνται με τον στίβο.

Δείτε επίσης