More

  Όλη η Ελλάδα υποκλίνεται στο αγωνιστικό φρόνημα της Καρδίτσας

  Share

  Όλη η Ελλάδα υποκλίνεται στο αγωνιστικό φρόνημα της Καρδίτσας

  Η Καρδίτσα δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε όσα διαδραματίζονται γύρω μας. Δεν μπορούσε να κλείσει τα μάτια στην αδικία που υπέστησαν οι 7500 υγειονομικοί που από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 δεν συναίνεσαν στον εμβολιασμό τους. Έτσι τιμωρήθηκαν, γιατί παρέμειναν συνεπείς απέναντι σε όλες εκείνες τις Συνθήκες και τους νόμους που θέλουν κάθε ιατρική πράξη να απαιτεί συναίνεση.

  Αυτό τόνισε η κα Ανδρονίκη Μπαλάσκα η οποία,  ανοίγοντας τη μεγάλη γιορτή για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία  στην πλατεία Πλαστήρα στην Καρδίτσα, δήλωσε ότι έχει αποδειχθεί πια πως ό,τι έγινε  έγινε με στόχο την υφαρπαγή της Ελευθερίας ((1062) ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ – YouTube). «Ο αγώνας των υγειονομικών αφορά κάθε Έλληνα πολίτη που αισθάνεται ότι είναι ελεύθερος. Είναι αγώνας για όλη την κοινωνία», είπε η κα Μπαλάσκα και έδωσε την σκυτάλη στον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, τον ιατρό των σωμάτων και των ψυχών.

  Εκείνος μίλησε με θέρμη για το Αυτεξούσιο που συνυφαίνεται άρρηκτα με το κατ’ εικόνα και ομοίωση του Θεού. Μίλησε για το ελληνικό φιλότιμο που ενσαρκώνεται στο πρόσωπο των αγωνιστών υγειονομικών  και των πρώην απεργών πείνας που δίδαξαν στην παγκόσμια κοινότητα τι σημαίνει αγώνας για την Ελευθερία. «Πίσω από αυτήν την ιστορία κάτι ανήθικο ετοιμάζεται. Ένα προμελετημένο έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας», δήλωσε ο ιερέας που ασχολείται επιστημονικά 30 χρόνια με ζητήματα Βιοηθικής, διαμηνύοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το σώμα μας είναι ιερό και απαραβίαστο!

  Ο κος Ευθυμιάδης , Καρδιολόγος , Διευθυντής ΕΣΥ, μίλησε για το πρωτότυπο παγκοσμίως καθεστώς ομηρίας τους, τον υγειονομικό και εργασιακό εκβιασμό τους, προβλέποντας ότι αυτό στο άμεσο μέλλον θα μετασχηματιστεί σε ολοκληρωτική τυραννία για όσους δεν υπακούν τυφλά στο κράτος.

  Ο Κος Α. Καλογερίδης, γενετιστής από τη Θεσσαλονίκη , δήλωσε υπερήφανος που  βρίσκεται στην πλευρά εκείνων που υπερασπίζονται την Ηθική και τόνισε ότι για αυτόν δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά η Ελευθερία. Γιατί στο τέλος το Καλό θα επικρατήσει…Γιατί αυτό γίνεται πάντα στη Φύση.

  Τις συνέπειες που η επιβολή της υποχρεωτικότητας επέφερε στις ζωές όλων μας επεσήμανε ο κος Κούβελας με την «Πνοή Δημοκρατίας» του, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να βρεθεί διέξοδος. «Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να τους αιφνιδιάσουμε», ήταν το σύνθημά του.

  Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κος Μουσιώνης  και ο Ψυχίατρος κος Γιώργος Σύρπης που επεσήμαναν ότι στόχος του Κράτους είναι η μετάδοση του φόβου και του πανικού , ενώ η Βιοχημικός κα Ευαγγέλου ζήτησε δημόσιο διάλογο, επισημαίνοντας ότι ο αγώνας τώρα  αρχίζει.

  Και κάπως έτσι η Καρδίτσα έγινε κι αυτή ένα «αλωνάκι αντίστασης», φιλοξενώντας τους ανθρώπους εκείνους που τόλμησαν να σηκώσουν το ανάστημά τους απέναντι στην Εξουσία και να βροντοφωνάξουν ως γνήσιοι Έλληνες «ΟΧΙ, ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ!».

  Δεν πρέπει κανείς να ξεχάσει τα λόγια του πυρηνικού ιατρού κου Ζήση Δεληχά που με περισσή παρρησία δήλωσε ενώπιον του συγκεντρωμένου πλήθους « Είμαι γιατρός και δεν διανοήθηκα ποτέ ότι θα έρθει κάποια μέρα που  κάποιοι θα με υποχρεώσουν δια νόμου να διαθέσω το σώμα μου για μια ιατρική πράξη. Ως γιατρός διαφωνώ, διότι αντικρούει σε όλα όσα διδάχθηκα μέχρι σήμερα. Αντικρούει στον όρκο που έδωσα. Αντικρούει στη Δημοκρατία. Αντικρούει στην ίδια την Ιατρική που είναι ανθρωπιστική επιστήμη. Αντικρούει στην αξία του ανθρώπου που αποτελεί το θεμελιώδες δικαίωμα πάνω στο οποίο εδράζονται και αναπτύσσονται όλα τα επιμέρους δικαιώματα».

  Η Καρδίτσα αποφάσισε! Δεν υπάρχει παρά ένας μόνο δρόμος για τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή. Αγώνας μέχρι τη δικαίωση. Αγώνας όχι μόνο για την επιστροφή στην εργασία τους αλλά και για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία! Γιατί δεν υπάρχει Υγεία χωρίς Ελευθερία!

  Αγγελική Παπαζάνη

  Φιλόλογος

  Δείτε επίσης