Συνάντηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο

Share

«Τέλος Μαρτίου οι αποζημιώσεις για το χαλάζι του Καλοκαιριού»

Συνάντηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο

Το ζήτημα της αποζημίωσης των χαλαζόπληκτων αγροτών έθεσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός στον Προέδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους.

Ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής έσπευσε και ζήτησε από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αντρέα Λυκουρέντζο την επιτάχυνση των διαδικασιών που αφορούν τις αποζημιώσεις των αγροτών της Καρδίτσας σχετικά με το χαλάζι του περασμένου Ιουνίου. Συγκεκριμένα, ο κ. Κωτσός τόνισε την επιτακτική ανάγκη να αποδοθούν άμεσα οι ανταμοιβές στους δικαιούχους καθώς πλησιάζει η καλλιεργητική περίοδος. Ενόψει της καλλιεργητικής περιόδου είναι ζωτικής σημασίας για τους αγρότες να αποζημιωθούν το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα τους.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Αντρέας Λυκουρέντζος ενημέρωσε τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Κώτσο ότι γνωρίζει τη σοβαρότητα του προβλήματος και ότι επιταχύνονται οι διαδικασίες έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι εκτιμήσεις και τέλος Μαρτίου ο ΕΛΓΑ θα προχωρήσει στην εκταμίευση των αποζημιώσεων.

Δείτε επίσης