Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας αντιμετωπίζει το Σάββατο (5 μ.μ.) τη Δάφνη Δαφνίου σε έναν αγώνα που στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης

Share

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας αντιμετωπίζει το Σάββατο (5 μ.μ.) τη Δάφνη Δαφνίου σε έναν αγώνα που στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης

Όλοι στο Νέο Κλειστό, στηρίζουμε τους πρόσφυγες του πολέμου 

Την 18η νίκη του στο πρωτάθλημα αναζητεί το Σάββατο στις 5 μ.μ. ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, που υποδέχεται στο Νέο Κλειστό της πόλης μας, τη Δάφνη Δαφνίου.

Το παιχνίδι ανήκει στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και σίγουρα, αποτελεί μια ευκαιρία για τον ΑΣΚ να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να πετύχει την έκτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Με τις ισορροπίες του πρωταθλήματος να αλλάζουν σε κάθε αγωνιστική, οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη νίκη, αφού μετά ακολουθούν πολύ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Την Παρασκευή 18 Μαρτίου αγωνίζονται στο Μαρούσι, ενώ την Τετάρτη 23 Μαρτίου υποδέχονται τον Τρίτωνα, σε δυο πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Διαιτητές της συνάντησης, που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, έχουν οριστεί οι Δόλγυρας (Μαγνησίας), Ντόγκας (Ημαθίας) και Χρυσάφης (Κ.Μακεδονίας).

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας αντιμετωπίζει το Σάββατο (5 μ.μ.) τη Δάφνη Δαφνίου σε έναν αγώνα που στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης

Συγκεντρώνουμε προμήθειες, στηρίζουμε τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία

Όπως ήδη ανακοινώθηκε, ο Α.Σ.Καρδίτσας και η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας αναλαμβάνουν δράση για να στηρίξουν έμπρακτα τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία. Έτσι, σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Η μεταφορά των προμηθειών που θα συγκεντρωθούν, θα γίνει με την ευγενική προσφορά του Ομίλου ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ και στη συνέχεια θα προωθηθούν στα σύνορα της Ρουμανίας με την Ουκρανία για να διατεθούν στους πρόσφυγες.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν το  Σάββατο 12 Μαρτίου, από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο χώρο του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Καρδίτσας, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα μπάσκετ ανδρών ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας-Δάφνη Δαφνίου.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους και τους συμπολίτες μας, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας και του Α.Σ.Καρδίτσας και να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση στήριξης και αλληλεγγύης σε ένα λαό που δοκιμάζεται, προσφέροντας προμήθειες που οι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, τα είδη που φέρνουμε το Σάββατο στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο είναι:

 • Όσπρια
 • Ζυμαρικά
 • Κονσέρβες
 • Πελτέδες ντομάτας
 • Ελαιόλαδα
 • Χυμούς
 • Μπισκότα
 • Γάλατα εβαπορέ
 • Μπωλ με καπάκια
 • Καθαρές κουβέρτες
 • Μαντηλάκια

Ελεύθερη είσοδος για τους κάτω των 18, τα έσοδα στους πρόσφυγες της Ουκρανίας

Με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους κάτω των 18 ετών, ο Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει παράλληλα πως τα έσοδα των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στην ομάδα μας και τη Δάφνη Δαφνίου, θα διατεθούν για την αγορά προμηθειών για τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία μέσω της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος». Η συγκεκριμένη κοινωνική δομή, είναι γνωστή σε όλους μας στην Καρδίτσα, από το εξαιρετικό έργο της στη διάρκεια της θεομηνίας «Ιανός» το Σεπτέμβριο του 2020 που έπληξε την πόλη μας, όταν οι εθελοντές της βρέθηκαν δίπλα μας, προσφέροντας καθημερινά φαγητό και προμήθειες στους συμπολίτες μας.

Είναι η σειρά της Καρδίτσας να στηρίξει τη νέα δράση της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» και τους εθελοντές της που την Τετάρτη 15 Μαρτίου θα ταξιδέψουν στη Ρουμανία για να βρεθούν αυτή τη φορά, στο πλάι των Ουκρανών προσφύγων.

Δείτε επίσης