ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας: Ανακοίνωση για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα

Share

Ανακοίνωση για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα (Τετάρτη 16/2/22) εξέδωσε η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας υπενθυμίζει στους φιλάθλους της πως εξαιτίας των εκτάκτων μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, τα οποία τέθηκαν σε ισχύ την 30η Δεκεμβρίου, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο πληρότητας στα γήπεδα κατά τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων μειώνεται και πλέον ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας με μέγιστο όριο τους 1.000 θεατές.

Κατά συνέπεια, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των φιλάθλων μας. Επομένως εκτός από τους κατόχους των εισιτηρίων Διαρκείας, οι οποίοι έχουν εξασφαλισμένη θέση, θα εκδοθούν 100 μεμονωμένα εισιτήρια στις Θύρες 1 και 2.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται:

10 ευρώ στη Θύρα 1
15 ευρώ στη Θύρα 2

Να σημειωθεί πως θα είναι διαθέσιμο και το Πέταλο, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο συνωστισμού.

Επίσης ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως δε θα γίνεται διάθεση εισιτηρίων πριν την αναμέτρηση από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου και η προμήθεια εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω προπώλησης από τα καταστήματα:

-Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ζάρρα, Καρδίτσα 18ης Αυγούστου 14
-Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ρόβας, Ηρώων Πολυτεχνείου 38
-Βιβλιοπωλείο Σελίδες, Δ.Τερτίπη 4

Υπενθυμίζουμε πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους φιλάθλους και τους εργαζομένους κατά την παραμονή τους στο γήπεδο. Δίνουμε μεγάλη σημασία κυρίως στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αλλά και στην προστασία της έδρας μας. Δεν πρέπει να χαθεί ότι κερδίζεται στον αγωνιστικό χώρο για την μη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Δείτε επίσης