Τέσσερις συλλήψεις σε Λάρισα και Μαγνησία την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου

Share

Τέσσερις συλλήψεις σε Λάρισα και Μαγνησία την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (19-01-2022) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι, κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης, βάρους -1,5- γραμμαρίου και -11- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Συνελήφθη, χθες (19-01-2022) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, ένας αλλοδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο, όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρεθεί την 18/19-01-2022 από περιοχή της Αττικής, ενώ επιπλέον, όπως προέκυψε, στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (19-01-2022) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -15,47- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή

Συνελήφθη, χθες (19-01-2022) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας ημεδαπός, διότι, όπως καταγγέλθηκε, έστρεψε κυνηγετική καραμπίνα προς το μέρος ημεδαπού άνδρα, προκαλώντας του φόβο και ανησυχία. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από προστρέξαντες αστυνομικούς, ενώ στο σταθμευμένο όχημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία καραμπίνα με δύο φυσίγγια στη θαλάμη της.

Δείτε επίσης