Χάρης Φόρος: Ανυπομονούμε για την επιστροφή στο παρκέ

Share

Χάρης Φόρος: Ανυπομονούμε για την επιστροφή στο παρκέ

Μετά από απουσία ενός μήνα οι ομάδες του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ ετοιμάζονται για να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

Για τη νέα εξέλιξη μίλησε στην «Λέσχη 97,6» ο προπονητής της ομάδας του Αιόλου/Γόμφων Χάρης Φόρος.

«Προέχει πάντα η υγεία όλων, αλλά είναι θετικό που φέτος το πρωτάθλημα δεν διεκόπη και πήγαμε στην παράταση των 15 ημερών. Όλοι μας με ανυπομονησία περιμένουμε την επιστροφή στο παρκέ.

Σ’ αυτόν τον μήνα δουλέψαμε στις προπονήσεις, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά τα επίσημα παιχνίδια από τις προπονήσεις. Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πρωτέα Γρεβενών ξέρουμε ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε με σοβαρότητα.

Προβλήματα δεν έχουμε, αφού επιστρέφει και ο Παππάς, ενώ βέβαια δεν είναι μαζί μας για επαγγελματικούς λόγους ο Χατζής. Μετά το τέλος του πρώτου γύρου έχουμε σκέψεις μεταγραφικής ενίσχυσης, αν και είναι σαφές ότι είναι η πρώτη χρονιά που λειτουργεί η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα και είναι κάπως μπερδεμένα τα πράγματα.

Το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον, αφού καμία ομάδα δεν είναι βαθμολογική αδιάφορη, είτε αφορά την κορυφή είτε αφορά την παραμονή. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια από εδώ και πέρα¨.

Δείτε επίσης