Τρίκαλα: Με έκθεση γελοιογραφίας του Κουρσό συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021

Share

Δ. Τρικκαίων: Με έκθεση γελοιογραφίας του Κουρσό συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021

Συνεχίζονται οι δράσεις του Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021, με την Έκθεση γελοιογραφίας από τον σκιτσογράφο Απόστολο Κουρσοβίτη «Κουρσό» με τίτλο: «Ένα χαμόγελο, πίσω από τη μάσκα!».

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό-Μουσείο Τσιτσάνη και θα διαρκέσει από τις 7 έως 15 Σεπτεμβρίου. Στα εγκαίνια της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις  19:00, ο δημιουργός θα τιμηθεί από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για τη συνεισφορά του στην τέχνη της γελοιογραφίας.

Το πενάκι του Κουρσό, διεισδυτικό, καυστικό και χιουμοριστικό, δείχνει τη δική του άποψη για την υγειονομική κρίση. Μια άποψη που μας συντροφεύει και μας γεμίζει χαμόγελα, μέσα στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Ο δικός μας Κουρσό, συνεχίζει να μας συντροφεύει, είτε μέσω των εφημερίδων με τις οποίες συνεργάζεται στα Τρίκαλα και αλλού, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Τρίκαλα: Με έκθεση γελοιογραφίας του Κουρσό συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021

Ο Κουρσό, γεννημένος το 1961 στην Χαϊδεμένη Τρικάλων, σπούδασε  Ιστορία στο Ιονίο Παν/μίο.  Από τη ζωγραφική και τη γραφιστική, βρέθηκε στον κόσμο της γελοιογραφίας και του κόμικ  γιατί, όπως ο ίδιος υποστηρίζει: Η Ζωή, έχει πολλή «πλάκα»! Γελοιογραφίες του έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Ανεξάρτητος», «Ριζοσπάστης», «Το Χωνί», «Τρικαλινά Νέα», «Ενημέρωση», «Διάλογος Τρικάλων», «Ελευθερία» Λάρισας, «Ενημέρωση» Κέρκυρας, zougla. gr  κ.α. Εικονογράφησε αρκετά βιβλία και σκιτσάρισε για την ελληνική τηλεόραση (Μega Channel).  Έχει πραγματοποιήσει αρκετές ατομικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης καθημερινά: 09:30-15:00 και 18:30-21:30 Πληροφορίες: 24310 77977. (Στον εκθεσιακό χώρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν).

Τρίκαλα: Με έκθεση γελοιογραφίας του Κουρσό συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021

Δείτε επίσης