Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία (05.09.2021)

Share

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (05.09.2021) 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη χθες (04-09-2021) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -20- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη χθες (04-09-2021) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -4- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη χθες (04-09-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, σε μορφή σκόνης, συνολικού βάρους -1- γραμμαρίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

—————————–—————————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών Συνελήφθη σήμερα (05-09-2021) τις μεταμεσονύκτιες ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μια νάιλον  συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -2- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινουΣυνελήφθη χθες (04-09-2021) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης -12- μηνών, για παράβαση του Δασικού Κώδικα (παράνομη υλοτομία).

 

Δείτε επίσης