Διήμερο εθελοντικής δράσης από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας (ΕΟΣΚ)

Share

Διήμερο εθελοντικής δράσης από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας (ΕΟΣΚ)

Διήμερο εθελοντικής δράσης το Σαββατοκύριακο 16-17 Μάη στο ορειβατικό καταφύγιο “Ελατάκος” στην λίμνη Πλαστήρα, οργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ). Ένα μαγικό μέρος και ένα μαγευτικό αυτοδιαχειριζόμενο καταφύγιο, το μοναδικό ίσως στην Ελλάδα.

Ο ΕΟΣΚ που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει υπό την προστασία του το εγκαταλειμμένο για χρόνια καταφύγιο, με πολλή εθελοντική εργασία (αλλά και έξοδα), έχει καταφέρει να το αναστήσει, κάνοντας πολλές λειτουργικές παρεμβάσεις, και να το κάνει αγαπημένο μέρος για πολλούς φίλους των Αγράφων.

Όπως κάθε χρόνο ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας αφιερώνει ένα διήμερο η τριήμερο του Μαΐου στην συντήρηση του καταφυγίου και του μονοπατιού που οδηγεί σ αυτό. Για φέτος είχε κανονιστεί το τριήμερο της Πρωτομαγιάς αλλά λόγω πανδημίας και απαγόρευσης κυκλοφορίας αναβλήθηκε για το διήμερο 16 & 17 Μάη. Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν σε αντίσκηνα και θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας. Το βράδυ του Σαββάτου εννοείται ότι θα έχουμε μπάρμπεκιου με κοψίδια αλλά και κρασί και τσίπουρο Αγράφων…Υπάρχει δυνατότητα και μονοήμερης συμμετοχής.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6973695595 Παντελής Μανώλης και 6972571274 Βασίλης Ράικος.

Διήμερο εθελοντικής δράσης από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας (ΕΟΣΚ)

eoskarditsas.gr


ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ

Δείτε επίσης