Κοντά στους Εθελοντές του Μαγεμένου Δάσους οι ζαχαροπλάστες

Share

 

Έντονο ενδιαφέρον για την καλύτερα στολισμένη βιτρίνα

Κουραμπιέδες, μελομακάρονα και άλλα γλυκίσματα προσέφερε ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Καρδίτσας στους εθελοντές του Μαγεμένου Δάσους. Το πρωί της Δευτέρας εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών βρέθηκαν στο Μαγεμένο Δάσος και με την παρουσία του Δημάρχου μοίρασαν τα κεράσματα τους στους Εθελοντές αλλά και σε επισκέπτες που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο θεματικό πάρκο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι φέτος από τη δουλειά που έχει γίνει στο Μαγεμένο Δάσος τόνισαν οι εκπρόσωποι των Ζαχαροπλαστών. Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο, στη Δημοτική αρχή και σε όλους τους συντελεστές που έφτιαξαν αυτό το ωραίο θεματικό πάρκο. Εκείνο που έχουμε να δηλώσουμε είναι ότι του χρόνου ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών θα έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο στην όλη διοργάνωση” δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρυσοβαλάντης Χαλβατζής.

Επίσης τον πρόεδρο συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος κ. Παν. Παπαβασιλείου, ο ταμίας Θωμάς Καλυβιώτης και τα μέλη Θωμάς Μητσόπουλος και Νέστορας Αδάμος. Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και για τα καλά τους λόγια ενώ συνεχάρη και τους εθελοντές για τη δουλειά που κάνουν στο πάρκο.

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για την καλύτερα στολισμένη βιτρίνα

Εν τω μεταξύ ήδη μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται για το διαγωνισμό της καλύτερα στολισμένης για την εορταστική περίοδο βιτρίνας καταστήματος ή επιχείρησης. Ήδη είναι αρκετές οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ενώ η σχετική ημερομηνία λήγει στις 20 Δεκεμβρίου. Να θυμίσουμε ότι την ανακήρυξη του νικητή θα κάνει πενταμελής επιτροπή που θα συσταθεί ad hoc. Ο νικητής θα απαλλαγεί από τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για ένα χρόνο.

Υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας γίνεται στο γραφείο δημάρχου.

Πληροφορίες κ. Ελένη Κορνιζίδη τηλ. 2441350713

Δείτε επίσης