Δήλωση Αγοραστού για την υπογραφή σύμβασης του έργου της επέκτασης του Θεοδωρίδειου Κέντρου Ορίζοντες

Share

 

Δήλωση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για την υπογραφή σύμβασης του έργου της επέκτασης του Θεοδωρίδειου Κέντρου Ορίζοντες στην Καρδίτσα 

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε δηλώσεις του συνεχάρη την δωρήτρια κα Λυδία Θεοδωρίδου που προσέφερε τμήμα της περιουσίας της για καλό σκοπό. «Είμαστε ευγνώμονες και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες της δωρήτριας» τόνισε ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε:

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εντόπισε εγκαίρως την οικονομική αδυναμία του Δήμου να προχωρήσει σε αυτή τη σημαντική παρέμβαση. Με στρατηγικό σχεδιασμό χρηματοδοτούμε ένα ευρύ πρόγραμμα ώστε να βοηθήσουμε τις προνοιακές δομές Δήμων που δεν έχουν τη διαχειριστική επάρκεια και τη οικονομική ικανότητα. Σήμερα υπογράφουμε σύμβαση προϋπολογισμού 1.064.000 ευρώ για να εκσυγχρονιστεί το κτίριο και να λειτουργήσει με επάρκεια. Συγχαίρω το δήμαρχο που είμαστε συνεργάτες και που αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη λειτουργίας του Κέντρου. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον δίπλα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες και τους γονείς τους. Συγχαίρω επίσης τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του Θεοδωρίδειου Κέντρου που εργάζεται και συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται πάντα σε όσμωση με τις τοπικές κοινωνίες. Όλοι γινόμαστε ένα, με κοινή γραμμή και συνισταμένη τη φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες» υποστήριξε ο κ. Αγοραστός.

Δείτε επίσης