Επιστροφή στη δράση για Α.Σ.Καρδίτσας

Share

Το διάστημα των διακοπών δίνει στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ την ευκαιρία για ανασύνταξη ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Επιστροφή στη δράση

Επιστροφή στο γήπεδο για την ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ μετά τη διακοπή λόγω των Χριστουγέννων. Με καθημερινές διπλές προπονήσεις, η ομάδα θέλει να εκμεταλλευθεί το διάστημα της διακοπής για να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα και να παρουσιαστεί έτοιμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας σίγουρα δεν ικανοποιεί, παρά το γεγονός ότι ο Α.Σ.Κ. φάνηκε ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια, διεκδικώντας τη νίκη μέχρι το τέλος. Το πρωτάθλημα όμως έχει ακόμη πολύ δρόμο και οι «κυανόλευκοι» θέλουν να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι και αποτελεσματικοί στη δύσκολη συνέχεια. Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ξεκινά και πάλι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, με τον εκτός έδρας αγώνα στο Ψυχικό για τη 12η αγωνιστική.

Ευχαριστίες προς το Δ.Ο.Π.Α.Κ. και το Δήμο Καρδίτσας

To Δ.Σ. του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο κ.Μιχάλη Τάντο, το Δ.Σ. και τις υπηρεσίες του Δ.Ο.Π.Α.Καρδίτσας, καθώς και προς το Δήμαρχο κ. Φώτη Αλεξάκο και το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.

Οι παρεμβάσεις που έγιναν, αναβάθμισαν λειτουργικά το κλειστό γυμναστήριο ώστε να φιλοξενεί με επάρκεια τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών, στο οποίο μετέχει το σωματείο μας για πρώτη φορά στην ιστορία του τοπικού μπάσκετ. Παράλληλα, όλες οι παρεμβάσεις που έγιναν, είναι προς όφελος τόσο της λειτουργικότητας του κλειστού γυμναστηρίου, όσο και όλων των σωματείων που το χρησιμοποιούν, τόσο σε ότι αφορά την καθημερινότητα, όσο και σε ότι αφορά τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των θεατών.

Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις που έγιναν περιλαμβάνουν την τοποθέτηση φωτιστικών LED στην αρένα, τη βελτίωση όλων των αποδυτηρίων, την απαραίτητη διαμόρφωση πρόσθετου χώρου και θέσεων πίσω τις δυο μπασκέτες για την εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων, της στατιστικής υπηρεσίας αλλά και των θεατών και την τοποθέτηση δεύτερου μικρού φωτεινού πίνακα στην ανατολική πλευρά του γυμναστηρίου. Οι παραπάνω παρεμβάσεις, εκσυγχρονίζουν σημαντικά το κλειστό γυμναστήριο, τόσο κατά τη διάρκεια των καθημερινών προπονήσεων όλων των σωματείων, όσο και κατά την διεξαγωγή των αγώνων εθνικών και τοπικών κατηγοριών με συνθήκες ασφάλειας και λειτουργικότητας.

Στο 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μετεώρων

Στο 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μετεώρων, συμμετέχει ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, για τα τμήματα προμίνι, μίνι και παίδων. Το τουρνουά γίνεται στο κλειστό της Καλαμπάκας από τις 27 έως τις 29 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή του οικοδεσπότη Α.Ο.Καλαμπάκας, του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, του Ιωνικού Νικαίας και του Πρωτέα Γρεβενών, σε μια γιορτή του μπάσκετ στην οποία τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να αθληθούν και να αποκομίσουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.

Δείτε επίσης