Προσφορά βιβλίων στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Share

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct», το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας, προσέφεραν βιβλία κυρίως παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας, στο Παιδιατρικό Τμήμα, του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Παρόντες κατά την παράδοση των βιβλίων ήταν, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Παιδής, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Νάνος Παναγιώτης, ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Λιόλιος Δημήτριος, o Διευθυντής της ΜΕΘ κ. Απόστολος Κομνός και η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής κα Αλευρά Σοφία. Το ΠΟ.Κ.Ε.Λ. εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Γιουρούκης Αργύριος, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας η διευθύντρια κα Βουλγαράκη Χρύσα και ο κ. Σωκράτης Χρυσόμαλλος υπεύθυνος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct».

Ο κ. Παιδής Αθανάσιος, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες  ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την συνεργασία ενώ τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για να συντονιστούν οι  επόμενες δράσεις.

Δείτε επίσης