Ο Δήμαρχος Μουζακίου Γ. Κωτσός άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Μουζάκι

Share

Στην γεμάτη κόσμο, παρά το τσουχτερό κρύο, κεντρική πλατεία του Μουζακίου ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας, Γιώργος Κωτσός, άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο δίνοντας το σήμα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη, καθώς και την επίσημη έναρξη του Τεχνόδρομου Χριστουγέννων.

Αφού καλωσόρισε τον κόσμο, ο κ. Κωτσός κάλεσε όλους τους πολίτες, τους Συλλόγους και τους φορείς του Δήμου να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και όλοι μαζί να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο θέαμα με αλεπάλληλες δράσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά κάνοντας το Μουζάκι σημείο αναφοράς. Ευχαρίστησε περισσότερο από όλους τον κόσμο και τα μικρά παιδιά για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Μ., κ. Φανή Τσιρογιάννη, για την Φιλαρμονική και την παιδική χορωδία, την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ., κ. Ελένη Ρούσα, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ηλία Σερίφη και το Δ.Σ. του Συλλόγου, τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και τη Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, που με τις χορηγίες τους βοήθησαν να παρουσιαστεί το ξεχωριστό θέαμα του Τεχνόδρομου, καθώς και την Επιχείρηση Φυσικού Αερίου Θεσσαλίας. Μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας σε όλο τον κόσμο και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευόδωση των προσδοκιών του καθενός.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου, κ. Ηλίας Σερίφης, αναφέρθηκε στο όραμα να γίνει η πόλη μας καλύτερη διεκδικώντας το με τον εθελοντισμό και την καλή διάθεση όλων, ευχαρίστησε τον Δήμο Μουζακίου που βοήθησε τα μέγιστα στο να γίνει ο Τεχνόδρομος Χριστουγέννων πραγματικότητα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και τη Συνεταιριστική Τράπεζα για τη συνεργασία τους, και περισσότερο τους δημότες, τους εθελοντές, τα καταστήματα αλλά και τα μικρά παιδιά που με τις δημιουργίες τους ομορφαίνουν την πόλη και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

Το εορταστικό κλίμα ζέστανε η Φιλαρμονική του Δήμου και η παιδική χορωδία με χριστουγεννιάτικα κάλαντα, και παράλληλα φοιτητές του ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων Καρδίτσας κερνούσαν τον κόσμο γλυκές δημιουργίες ενώ ο Αϊ Βασίλης μοίραζε δώρα στα παιδιά.

Στη χθεσινή εκδήλωση ανάμεσα σε πολύ κόσμο παρεβρέθησαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τόλια, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Θεοφάνης Στάθης, Ιωάννης Κουτσογιάννης και η κ. Παρασκευή Φασιανού, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Ελένη Ρούσσα και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Ηλίας Μπάλλας και Βασίλης Κωστόπουλος, η Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Μ κ. Φανή Τσιρογιάννη, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Θωμάς Καλαμπαλίκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ευαγγελία Τσιούφη και ο κ. Άρης Γκαγκάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Αντωνίου, ο Δ/ντης Δικτύου και Δ/κων Υπηρεσιών της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Τουρναβίτης και ο Δ/ντής του καταστήματος Μουζακίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Τσιουράκης.

Χριστούγεννα 2015 – Έναρξη εκδηλώσεων – Τεχνόδρομος Χριστουγέννων

Μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου & Προέδρου Της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας Γ. Κωτσού

[espro-slider id=9357]

Δείτε επίσης